Carpelidusler kötü örnek olmak istemem 😞 Ama gerçekten çok dikkat ederek beslenmedim. Sadece sabahları kahvaltıma çok özen gösteriyorum. Ayrıca çay hamileliğim boyunca içtim. Sabahları bir bardak içmem yetiyor. Çayın içerisine şeker yerine bir çay kaşığı bal ve limon koyuyorum. Onun haricinde düzenli kuru yemiş, balık vs tüketmedim. Zaten ilk üç ay midem bulamadığı için doğru düzgün birşey yiyememiştim. Kahve tüketmeyin diyorlar ama ben günde bir kere tüketiyorum. Hamur işi şeyler yemeyin çocuğa bir faydası yok. Anneye kilo deniliyor. Eminim doğrudur ancak ben hamilelikte vazgeçemedim. Dışarıdan hazır birşeyler yemek yerine evimde pasta börek çörek tatlı yaptım. Yedim. Yiyorum 🙄 Hamileliğimin beraberinde meyve sevmeyen ben meyve delisi oldum. Çok portakal , mandalina tükettim. Şuan 33+2. Haftadayız. Hamilelik sürecinde 7 kilo aldım. Bebeğim en son 32+6. Haftadayken 2307 gramdı. Doktorum gelişiminin iki hafta önde olduğunu söyledi. Yani anlayacağın bende bu söylenenlerin hiçbiri tutmadı. Ne hamur işi kilo yaptı. Ne bu aşırı düzenli beslenmemeden bebeğim kilosuz kaldı. Biraz bünye meselesi olduğunu düşünerek yine de beni örnek almayın diyorum 🤗😍