Dilek_anne boyatmicaksan boyatma sana boyat diyenmi oldu delimi ne😀sen once benim yazdigimi dogru anla sonra yorum yap,,tabikide sigara icmek bilmem sac boyatmak hamileligi sonlandirmaz ama zararlarin tartsimiyalim bence,ama ben eklemisdimki sac kesdirmek falan cocugun omrunu kisaltir bu dusunceler gecmisde kaldi Allahin bicdigi omru sacimizi kesdirmeklemi kisalticaz???yani ben diyil o zamankiler her seyi olume bagliyomus,aman 40 gun kadinin mezari acikdir dikkat etmek gerek,aman bilmem sac kesdirmek cocugun omrunu kisar,ve buna benzer 100 lerle inanc,ben bu anlamada yazmisdim anlamadiysan bu senin problemin,eyer agzina maske takarsan boya islemi sirasjnda ve o kimyasali nefesjne cekmezsen baska ne ola bilirki sorun?zaten her seyimiz kimyasal simdi,,yediginiz icdiginiz her sey organikmi???hayirr peki onlarin cocuga ne kadara zarari olup olmadigini biliyomuyuz??hayirrrr,,simdi sac boyatmanin zararini gordukmu yani illa bu fesatlara yol acar iste bilmem nelere zararli biliyomuyuz???hayirr,oyuzdende cok kafaya takmamak gerek soylemek istedigim bu..