Seftali68 Gebeliğimin henüz çok başlarındayım henüz kesem bile gözükmedi bugün b12 ve d vitaminim bayag düşük çıktı dodexs iğne önerdi doktorum kullanan varmı kullanmakta çok kararsızım 🤔
Hll Seftali68 canım eksikligin varsa ve doktorun önerdiyse bunu sorman bile hata olur. Sonucta bebegin senden besleniyor. Beslenemezse gelişemiyor. Böyle bir seyde ne diye kararszlk yaşarsn ki??
Sinemokcu Seftali68 iğnenin adını hatırlamıyorum da b12 iğnesiydi gayette toparladı beni benim doktorum ona gençlik iksiri diyo dediği kadar da var yani insanın gözleri açılıyo niye kararsız kaldın ki
Seftali68 Sinemokcu gebeliğin ilk üç ayı zorunlu kalmadıkça ilaç kullanılmamalı bunu bildiğim için kararsızlık yaşıyorum
Sinemokcu Seftali68 ama doktorun önerdiyse kullanman gerekiyor demek ki bu daha doğru değil mi bilemedim senin kararın yine tabi 🤷♀️
Nisannasell Seftali68 aslında ilk başlarda verdi canm ama ben kullanmadim smdi 20.haftama geldim doktor bana çok kızdı ilerde çok sorun yaşarsn die bugün 5.iğnemi oldum bende
Eslifdenizc 23 . Haftamdayım 8 hastalıkken verdi bana bir hafta hergün sonra haftada bir sonrada ayda bire döndük . Herşey yolunda ve daha iyi kan değerlerim . D vitaminide aşırı önemli omuza kullandım . Normal şeyler bunlar rahat ol 😉
Sadiyy35 Seftali68 neye dayanarak karar veriyor bu kullanmayanlar anlamıyorum doktor zararı olsa vermez zaten kullan canım Bebek senden besleniyor herşeyin iyi olcak ki bebekte iyi olsun
zeynepteacher Kesinlikle kullanmalısın, aksi halde yaşam kaliten düşüyor. Hamileliliğini bile yaşayamıyorsun, hep bi halsizlik hep bi bıkkınlık hissi. Toparlaman lazım değerleri.
serapates Ben kullandım her hafta şimdi aylık olarak devam edicem bi zararı olsa doktorlar önermez zaten.
Akfth Seftali68 dodex Bende kullaniyorum baya dusmus b12 Ilk bir haftasini kullandim her gun simdi haftadan haftaya yaptiriyorum Aydan aya devam edicem iyi geldi sanki banada
tbeyvz Seftali68 banada verdi 5 tane kullandım doktorlar gereksiz birleş vermez zaten bizim ve bebek için en iyisini düşünür ona göre verir gebelikte demir b12 eksikliği yüksek risk taşır o yüzden kullanmanı tavsiye ederim.
Seda_123 Seftali68 Evet hamile kalmadan öncede kullandim.23 haftalığım doktorum haftada bir vurul dedi bi zararı yok ki niye kararsız kaldınız
Ecemsbaby Seftali68 doktor yapılması gerekli diyorsa yaptırmalısın eminim güvenilirdir. Çünkü bebek senin depolarından besleniyor gelişiyor ki d vitamini kemik gelişimi için de önemli. Ayrıca seni de güçsüzleştirir almazsan o yüzden lazım. en güzeli de bi 10 dk güneşe avcunu aç kollarını, doğal d vitamini günlük ihtiyacını karşılar çünkü vücutta depolanan birşey değilmiş doktorum demişti.
YDE Seftali68 tabi ki de kullanın. Bende kullandım dodex çok düşüktü b12 oranım. D vitamini içinde sprey kullandım. Doktor 12.haftadan sonra zaten Multivitamin vs. veriyor gerek kalmıyor diğerlerine.