Ireml 06-06060a dün 4+5 te 900 dü değerim bakalım pazartesiye kadar 5 bin i geçer ve görünür inşallah pazartesi randevum var inşallah evlatlarımızı sağlıkla kucagimiza almak nasip olur ❣
Meralll 06-06060a benim bugün 5+3 canım. Beta en son dün bakılmıştı 1985 ti. Bugün bakılmadı biraz daha yükselmiştir sanırım.
Ireml Fdnlkmn her gün 1 tane içtim aspirin şuan iğne de kullanıyorum aynı şekilde aspirinede devam günde 1
Ireml 06-06060a hii seninki gelişmiş görünmüş ondan keseyi bekliyordur kuzum benim hiçbirinde kese görünmediği için bu sefer hemen baslatti
Sibella86 06-06060a ne kullanman gerektiğine doktorun karar vermeli. En hızlı şekilde kendisi ile görüşün
Ireml Meralll canım bende 5+3 te gitmiş olucam doktora hem bebek hem kesen göründü mü yoksa sadece kese mi göründü
Meralll Ireml canım sadece kese göründü sanırım. Normal gebelik herşey yolunda dedi ama haftaya gelişimini takip edelim yine gel dedi. Bebekle ilgili ayrıntılı bişey söylemedi..
Tuba_ 06-06060a benim doktorum keseyi gördüğü an yazmıştı iğne coraspirinde vermişti kanama yaptı bana onu kesti iğneye doğuma kadar devam edicem
Ireml 06-06060a bugün 1000 i geçmiştir pazartesi seninde kese görünür aslında 4000 olması gerekiyor pazartesi de😊
06-06060a Ireml umudum yarına sana haber verrm inşallah gidebilirsem bide sen progestron değerine baktırdınmı
Ireml 06-06060a evet ilk adetim 2 gün geçtiğinde gittim doktora 4+1 de beta 200 progesteron da 38 çıkmıştı şimdi kaçtır bilmiyorum
Ireml 06-06060a korkma canım yarın sana progestan da verir zaten bak şuan en önemli şey senin stres yapmaman en kritik zaman rahat olmaya çalış strs yapma ki bebeğin de etkilenmesin güzelce gelişsin