Afra34 Çok şükür bizim de artık ikili sayılara düşecek son 100 gün zaman çabuk geçiyor sağlıkla alalım inşaAllah 🤲🏻 kucağımıza🤗😍
Ultraslan40 Afra34 benim de son 99. Biz bu hanelere düştük diye sevinerek kendimizi kandıralım baksana millet doğurmak üzere😂😂😂
Afra34 Ultraslan40 aynen ya biz buna sevinirken herkesin doğum zamanı gelmiş😅 neyse biz oralara gelince de bizden sonrakiler bizim gibi bu zamana sevinir😀😀
Ultraslan40 Afra34 bende böyle avutuyorum canım kendimi😂😂 dedim aaa ne güzel bak arkadaşta benim gibi iki haneye düşmüş sonra yorumları bir gördüm yüz ifadem birden ‘😒’ oldu 😂😂😂 Allah herkesin bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin🙏
Afra34 Ultraslan40 amin amin 🤲🏻 hiç yüz ifadeniz değişmesin çoğu gitti azı kaldı nerelerden geldik buralara 180 gitti 😅 100 de gider🤲🏻😀😀elbet
Afra34 mehmeterenin_annesi ooo sizinde bayağı azalmış 🤗Rabbim kolaylık versin inşallah 🤲🏻 sağlıkla alalım kucağımza
35ilknur35 Afra34 sonunda bende ikili sayılara düştüm 99 olduk sonunda bakalım bundan sonra Nasıl geçicek ❤️☺️
Afra34 35ilknur35 birgün arayla gidiyoruz 🤗Rabbim kolaylık versin inşallah 🤲🏻 sağlıkla Alalım kucağımza
Emeleml Afra34 amin insallah saglikli bir dogum olur kucaginiza almayi nasip etsin allah ömrü uzun olsun inşallah 🤲🤲