ezoterik derinseda derinseda canim ben de özel muayeneye gidiyorum Ege üniv.prof kendisi her muayenede de ayrintili inceliyor haliyle ama ege üniv.perinatoloji uzmanindan randevu aldi 18 inde oraya da gidicem neden gerek yok dedi ki anlamadim?
derinseda ezoterik BENDE ANLAMADIM İÇİM RAHAT ETMEDİ 20. HAFTADA GİRİLİYOR SANIRIM AYRINTILI ULTRASONA BEN KENDİM BAŞKA YERDEN RANDEVU ALIR GİDERİM MUHTEMELEN SİZ KAÇ HAFTALIKSINIZ
Deletedmom0006 nurcel devlet hastanesinde özel muayene yapan çok iyi profesörler var bence en iyisi onlar canım tüm işlemlerin hastanede takip ediliyor ve prefesör hastası olduğun için hastane çalışanları çok daha ilgili davranıyorlar.
ezoterik derinseda 18 ile 24 haftalar arasinda detayli yapiliyor canim ben 21 haftaligim haftaya pazartesi giricem en iyi sonucu 22 -23te aliyoruz dedi
Ozlemcy derinseda evet girdim ben hatta doktorumun yönlendirdiği yere gittim benim doktorumda her seferinde ayrıntılı inceliyordu ama yinede yolladı
Ozlemcy derinseda bencede gitmelisin ams doktoruna güveniyorsan onuda dünleyebilirsn benğm doktorum gitme dese gitmezdm