hilalyavuz Meleek canım ben de 7+5 🐣 bulantılarım yok çok şükür kabızlık sorunum vardı affedersin şurup kullandım çok şükür geçti 🤲🏻 Kalp atışını duyduğumda gözümün kenarından yaşlar aktı gitti 😥😍
hilalyavuz Mamim çok şükür canım sevindim senin adına ☺️ Maşallah 🧿 Rabbim hepimize tamamına erdirsin inşallah 🤲🏻☺️
hilalyavuz 2melek_1prens amin canım inşallah Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲🏻
susu8 Merhabalarr biz de 8+5 olduk çok şükür :) tüp bebekle olduğu için erken öğrendim dün doktor kontrolüm vardı 8+4 olması gerekirken daha büyük gözüktü böyle olanlar var mı acaba merak ettim nisan sonu mayıs başı gibi duruyor doğum da ☺️
Kayrabera8 hilalyavuz cnm benim kese etrafında ksnama var ve embriyo gelişmemiş bekleyebilirsin dedi ama ümitli konuşmadı çok çok üzgünüm dua edin
hilalyavuz Kayrabera8 canımmm dualarım seninle hemen ümitsizliğe kapılma dua et dua edelim Rabbim hayırlı güzel haberler almanı nasip eylesin inşallah 🤲🏻
Kayrabera8 hilalyavuz bugün gittim şükür büyümüş iki gün önceye göre kalp atımı yok 6+3 ama bir hafta bekleyelim dedi yatıyorum ksnama olmasın diye hayırlısı inş
hilalyavuz Kayrabera8 çok şükür dikkat et kendine Rabbim hayırlı güzel haberler almanı nasip eylesin inşallah 🤲🏻☺️