Flybatuoguz84 hilalyavuz valla güzel heyecanlı azcik mide bulantili calisiyorum da yogun yorgun ama herseye deger senin nasil
hilalyavuz Flybatuoguz84 aynen her şeye değer 🐣 bende bulantı kusma olmadı çok şükür göğüslerimde hassasiyet var affedersin bir ara kabız oldum şurup kullandım çok uzun süre ayakta kalınca ve yorulunca belim ağrıyor
Ask_H hilalyavuz evet canım çok sık denk geliyoruz seninle 🥰 Evet ya geç döllenmemiz bile aynı olmuş canım tesadüfe bak 🤗
kartanesi26 Kızlar sizinde akıntınız da artış varmi iki uc gündür oncekine bakarak daha fazla geliyor
hilalyavuz Gozde1510 merhaba tatlım 🤗 hilal_tosun instagram adresim istek gönderirsen ordan alayım numaranı
MrsClk kartanesi26 anladım canım bende hala sabit içime sinen doktor bulamadım 🤦🏻♀️ Benim hep 3-4 gün geriden geliyor ultroson da önemli değil diyorlar ama bilemedim
kartanesi26 MrsClk hic sorma canim doktor yok dogru düzgün Allah sonumu Hayir getirsin valla bi kere gidebildim daha ayin 4 ünde gidecegim bakalm 4 gözle bekliyorum
Hazalce Hepimize allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin bizde bugün 8+3 olduk ben çok heyecanlıyım 2 düşükten sonra tüp bebekle olan ve ilkleri duyduğum güzel şeyler rabbim kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🤲
Meleek Bende 7+3 😍 mayisin sonuna inshalla allah izin verirse ve hersey yolunda giderse. Dün kalp atıslarini gördüm embriyo daha 5mm 😍 sizin belirtileriniz ne kizlar ne hissediyorsunuz
hilalyavuz Meleek canım ben de 7+5 🐣 bulantılarım yok çok şükür kabızlık sorunum vardı affedersin şurup kullandım çok şükür geçti 🤲🏻 Kalp atışını duyduğumda gözümün kenarından yaşlar aktı gitti 😥😍