ylzzz belinay13 eveeeettttt sürekli wc ye koşuyordum şimdi kesin oldum diye.ağrım geçsin diye karnıma sıcak su torbası koydum ağrı kesici içtim meğer hamileymişim ☺️
Semrabor belinay13 ben öyleydim adet olucam sandım hatta annemede diyordum olucakmışım gibi ağrım var o zaman olursun hamile değilsindir desi 1 gün geciktim test yaptım pozitif çıktı ama çizgi ilk silikti biraz 5 dakika sonra netleşti diyebilirim ne olur ne olmaz diye doktorada gidip kan testi yaptırdım pozitif çıktı 35.haftaya kadar geldik şuan 🥰😊
Ferina belinay13 ben normalde adetime 5 gün varken adet ağrısı çok çekerdim ,hamile kaldığımdan önce de adet ağrısı çektim...adetimin gecikmesinden 2.günü test yapmıştım . Rabbim hakkınızda hayırlısıyla en güzelini nasip etsin 😘
belinay13 Aliss_36 o cok net bir belirtiymis ya gogus sizlamasi acimasi agrisi benim hic oyle biseyim yok zorla dokunuyorum ediyorum resmen vuruyorum banamisn demiyo 😄
belinay13 ylzzz yaaaa ne guzelll insallah bende oyle olurum ama zorr benim zaten hep oncesinde baslar belirtilerimmm 😔😔😔😔
Tucenur ylzzz reglime 6 gün var sol kasık agrısı ara sıra gögüslerim asırı hasssas mide bulantısı bas dönmesi bekliyorumm 🙏 rabbim kucagına almayı nasip etsin inş
belinay13 Tucenur benimde 5 gun var ama agri cekiyorum karnimda kesin bende olucam baska bir belirtim yok cunku Rabbim nasip eder insallah 🙏
ylzzz Tucenur mide bulantısı için erken ama ☺️ Ben hatta kasık fıtığı oldum diye doktordan randevu almıştım 😂 tek taraflı aşırı ağrım vardı
tubisAslan Kesinlikle oluyor her an sanki regl olacakmış gibi hissediyorsunuz bu durum hamile olduğunuzu öğrendikten sonra bile devam ediyor 😬
Tucenur belinay13 ama ilk defa boyle oluyorum mide bulantısı herseyden tiksiniyorum 2 kilo verdim 1 haftada basım donuyor kasıklarımda ara sıra batma okdr inşşş öyledir ☺️🙏
belinay13 Tucenur ilk gebeligimi tarif ediyosun canim guzel haberlerini aliriz insallah sanki sende bisiler var ☺️
Deniz8731 Tucenur Bu belirtiler bu kadar erken görülür mü kii?? Hani 7-8. Haftalarda basliyo diye biliyorum. Test yapsana canım 😊
gamzebngaa_dmr Tucenur benimde aynısı olmuştu ilk evlendiğim aydı ve hiç aklıma gebelik gelmemişti herşeyden tiksindim dedim ilk evlenenlerde oluyor herhalde böyle şeyler sonra kasık ağrım çok olmuştu içime bişey doğdu hissettim dedim kessin hamileyim eşim yok ya dedi ne çabuk daha 6 gün vardı adetime erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı
Turkan123 Benim çok kötü ağrım oluyordu hamile olduğunu öğrenmeden önce ağrı kesici içmeyi bile düşündüm adet sancısı gibiydi ama kivrandiriyordu
belinay13 Turkan123 benimde suan oyle kivrandirmiyor ama adet sancisi yani daha 5 gun var ama hep onceden de boyle olurum zaten hem anneler hissedermis hamile oldugunu bn hissetmiyorm 😔
Tucenur belinay13 evet nedense büyükler hissediyor insanın yüzündrn bile anlıyorlar ilk gebeligimde bn 13 kilo verdim 2 haftada bn sanıyorm kansızlıktan demir eksikligindrn midem bulanıyo herkes dedi sen hamilesin yüzün güzellesmiş baya baya parlıyordu cildim bebek gibi bir ögrendimki 6+3 haftalık hamileymsim ama malesef düşük gerçeklesti 😔 hayırlısıyla rabbim nasip eder inş
Turkan123 belinay13 bende hissetmedim hiç hatta küçücük bir göbeğim vardı daha adetim geçmeden önce gelen giden hamile misin der dururdu ve o ay nedensizce sigaradan tiksindim bende anlamamıştım o an
belinay13 Tucenur cok uzuldum Rabbim in vardir bildigi insallah guzel haberleri bu ay alirsiniz sagliklada kucaginiza alirsiniz umarim 🙏🙏