Deryasayar Arkadaşlar çatı ağrım çok oluyor yattığımda dönerken yada oturduğumda kalkarken merdiven çıkarken falan 37 haftalık hamileyim ve bu ağrının neden olduğunu bilen var mı yardımcı olur musunuz? Doğum yaklaştı diye olabilir mi?
BuluttSecil Deryasayar çok normal değil mi bebek ağırlaştıkça çatı kemiklerinize baskı yapıyor. Çatı kemikleriniz ayrılıyor doğal olarak
Mr1517 Deryasayar Normal kuzum olanüstü birşey düşünme, 37. Haftamdayım bende sanki param parça ediyorlar ama yapıcak birşey yok az kaldı zaten Allahın izniyle 🙏🏻
Mimozam06 Deryasayar aynı haftadayız acayip ağrıyor 🤦🏼♀️ Son kontrol iki gün önceydi çok normal aşağı indiği için baskı yapıyor dedi fizyoterapiste yönlendirdi rahatlama hareketleri için
Deryasayar BuluttSecil ilk gebeliğim ve bilmiyorum ve herkes başka bir şey söylüyor bu yüzden sormak istedim doktoruma da muaneye daha gitmediğim için soramadım.
Bgz_123 Deryasayar çok normal canım bnm daha 27. Hftamda öyle agrıyoki ama ben dgumm kolay olsun diye sürekli hareket halindeyim yürütüş filan aşırı çok ypyrım ama haşat oluyrum resmn
Deryasayar Bgz_123 çok zor oluyor bende hareket ediyorum ama değişen bir şey yok normal ise içimi çok rahatlattınız sağolun 😊
Deryasayar Mr1517 inşallah zaten bebeğime kavuşmak için gün sayıyorum çok heyecanlıyım inşallah sende sağ sağlim kavuşursun 😊
Bgz_123 Deryasayar evet bnde okdr ağrının sancının ödülü olarak hiç doğum sancısı çkemeden kolay ca normal dogum yptım gözümden bi damla yaş bile çıkmadı o derce kuzum😘
Deryasayar Mr1517 Berdogan doktorunuza hiç sordunuz mu peki erken dönemde başlamış ağrılarınız inşallah sağ sağlim doğurursunuz ben plates topuyla çatıyı rahatlatacak hareketler yapıyorum biraz iyi geliyor tavsiye ederim
Berdogan 3.veya 4. Aydan beri çekiyorum dr normal diyor ama benim ikinci gebeliğim ilkinde hiç böyle bi sıkıntım yoktu bende anlamış değilim. 32 haftalığız bu arada şuan kızım baş aşağı pozisyonda ve ağrılarım daha da artı yürürken resmen kitleniyorum. Hadi şimdi büyüdü baskı yapıyor ama 3 aylıkken yukarıdaydı bebek ama ağrıyordu gene aklım almıyor
Mr1517 Deryasayar Benim zaten 37. Hafta canım bende evde egzersiz yapıyorum cidden akşamları yürüyoruz eşimle iyi geliyor
Berdogan Deryasayar hep soruyorum normal diyor çok yorma kendini dedi başlarda. Ama sürekli oturunca yatakta sağa sola dönerken bile acıyla dönüyorum. Tuhaf ama dr normal dediği için peki diyoruz 😁
Deryasayar Berdogan etrafındakiler hep çatın dar sezaryen olursun diyorlar benim için önemi yok bebeğim iyi olsun bana yeter ama her zamanki gibi hep moralimi bozuyorlar
Deryasayar Mimozam06 normal olduğu için içim rahat bana etrafımdakiler hep çatın dar ondan diyip duruyorlar canımı sıkıyorlar hep
Panikanne Bgz_123 cati agrisi yaşayanlar in doğumu kolay oluyor diye okudum birkaç yerden doğru mu acaba
Berdogan Deryasayar bilemedim bana çatın dar diyen olmadı ilk doğum da da çatı muayenesinde sıkıntı yoktu ama ben sezeryan istedim. Ikinci hamilelikte daraldıysa bilemiycem 😂
Meltemkskn Deryasayar canım bende 23 haftalık hamileyim benim şimdiden var ama bebek asagıda olduğu için var affedersiniz ama lavaboda çok agrım oluyor