Bugün bebegimi ilk defa gördüm . Heycandan gece uyyamadım . Sankı babasıyla benı beklıyomus gıbı gorur gormez boyle bi duygulandım . Küçücük ama kıpır kıpır bebegim maşallah . Sizde nasılsı anneler ilk görme anınız ♥️
    Hatice_ceylan ben de tam 4 gun once gördüm ultrasonda 12+3 haftalıkken ayaklarını öyle güzel oynatıyordu ki bebeğim cok duygulandım cok güzel bir histi 🥰🙏
      Sermec canım valla bu kişisel birsey doktor bugün Gayette hissetmen normal dedi ama ben çok zayıfım biraz önce hissedermiş zayıflar zaten 18 20 arası diyor ben iki üç gğbdğr öyle net hissettim ki rabbim bu güzellikleri hepimize yasatsın yasamaya devam etsin inşallah 😘😘😘
        Sermec ya evet bende buyumusmudur diye sormustm doktora ne diyorsun anmesi canavar gibi olmus dedi dr. 😁😂 Allahın lutfu işte rabbim sağlicakla kucağimiza almamizi nasip eder inşallh🤗
          9. Haftada kanamam olmuştu ben kesin düşük yapıyorum diye salya sümük ağlayarak ultrasona girdim ama minik bebeğim kocaman olmuş bide ayak sallıyordu 🥰🥰