Bugün bebegimi ilk defa gördüm . Heycandan gece uyyamadım . Sankı babasıyla benı beklıyomus gıbı gorur gormez boyle bi duygulandım . Küçücük ama kıpır kıpır bebegim maşallah . Sizde nasılsı anneler ilk görme anınız ♥️
İlk ultrason
Hatice_ceylan ben de tam 4 gun once gördüm ultrasonda 12+3 haftalıkken ayaklarını öyle güzel oynatıyordu ki bebeğim cok duygulandım cok güzel bir histi 🥰🙏
Sermec elleri ayakları mınicik çok güzel bir duygu . Allahım herkeze nasip etsin inşallah
Hatice_ceylan Amin inşallah canım Allh nasıp ederse 7 hafta sonra da içimizdeki hareketlerini hissedeceğiz inşallah 🙏 🙂
Sermec inşallah biran önce ♥️
Bana kalsa hergün gidip bakarım bebeğime 😂ultrason da bakmaya doyamiyr insan cokkisa geliyor tam anlamiyla bende bir kez gordum haftaya gidecem insallh😶
Sermec canım daha erken hissedersin belki o kadar beklemezsin💙 ben şuan 17yim minnağım hissettiriyor
Zilan_Mizgin aynen o ayak hareketlerini ilk kez gördüm ya doktora dıyorum kı Aaa bebeğim hareket ediyor diyorum doktor bana gülüyor 🥰😁
Medine_1992 ne bıleyım herkes ancak 20 de hissedilir falan diyor da ayy keşke öyle olsa 4 hafta sonra hissetsem miniği 🥰
Sermec canım valla bu kişisel birsey doktor bugün Gayette hissetmen normal dedi ama ben çok zayıfım biraz önce hissedermiş zayıflar zaten 18 20 arası diyor ben iki üç gğbdğr öyle net hissettim ki rabbim bu güzellikleri hepimize yasatsın yasamaya devam etsin inşallah 😘😘😘
Medine_1992 ben de cok zayıfım canım 46 kiloyum herlade bende erken hissederim o zaman 🙂🙏
Sermec ya evet bende buyumusmudur diye sormustm doktora ne diyorsun anmesi canavar gibi olmus dedi dr. 😁😂 Allahın lutfu işte rabbim sağlicakla kucağimiza almamizi nasip eder inşallh🤗
Zilan_Mizgin amın inşallah cok güzel duygular ya rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏 🙂
Sermec inşallah canım sen 16dan sonra dinlemeye başla soluna yatıp minicik hisler zaten çok kuvvetli değil
Medine_1992 tamm canım zaten 16. Haftada doktor kontrolum var 🙂 hayırlısı bakalım
Sermec aynen canım bende 50 kiloyum bu arada hiçte almıyorum kilo kaldım böyle 😁😁
Medine_1992 ben alacagım sanırım 1 haftadır cok fazla iştahım var 😁
Sermec ne güzel canım ya bende hiç yok valla doktor 20den sonra aşmak bebeğe yarar dedi bakalım 😁
9. Haftada kanamam olmuştu ben kesin düşük yapıyorum diye salya sümük ağlayarak ultrasona girdim ama minik bebeğim kocaman olmuş bide ayak sallıyordu 🥰🥰
Medine_1992 bana doktorum decavit dıye bır ılac verdı o cok iştahımı actı sanırım iştah acıcı bır ılacmış