nur816 Blackkcat yaaa cok sevindim inşallah hayirlisiyla yükselir iyi düşün iyi olsun Rabbim hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin guzel anne 😻🙏💞😘
Blackkcat nur816 ay canım benim çok sağol🥰Allah isteyen herkeslere nasip etsin inşallah🤲🏻Allah razı olaun😘
Gizem23 Blackkcat ay cok yenii minnacik cok sevindim canım Rabbim tamamina erdirsin saglikla kucagina alirsin insallah 😊
Blackkcat NurEto allah allah neden acaba canım,benimde bulanıyor ama kusturmuyor içim bulanık hallerde,bata kaç kaldı kuzum
Ayse_okyel Blackkcat ne dedim sana içimden bir his sende bu ay olacak diye . Yok karnın ağrıyor yok daha günüme var . Bak oldu çok şükür bol beta hcg değerlerin yükselsin minnış kesecekler görünsün kalbi tıkır tıkır annesine merhaba desin inşallah . İnan çok sevindim ❤️😘🧿
Blackkcat Ayse_okyel çokmsağol ♥️🥰Allah razı olsun canım,inşallah söylediğin gibi artar değerim🤲🏻Kaygılarım oluştu tekrr test yaptım yine koyulaşmadı hergün aynı koyulukta,beta yükselmiyor mu acaba🤦🏻♀️
Ayse_okyel Blackkcat böyle olumsuz düşünceleri lütfen kafandan at . Kayıtsız şartsız teslim ol rabbimize . Mutlaka o en hayırlısını verecek hepimize 😇
Blackkcat Ayse_okyel amin canım,inşallah herşeyin hayırlısını veriyor Allah gerçektende🤲🏻Çok şükür bugünlerimize🎈