AvukatAnne20 Blackkcat merhaba, benim regl 6 gun gecmis olmasina ragmen erken gebelik testiyle ancak gorebilmistim 2.cizgiyi ve o da cok cok silikti. Hcg degerim de 72 çıkmıştı. Gec dollenme olmus megerse :) su an 34 haftalik hamileyim
Blackkcat AvukatAnne20 maşallah canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin💜hesaplarıma göre bugün regl günüm,geç yumurtlamadım diye düşünüyordum:)bakalım beta kaç çıkacak
Blackkcat https://imgyukle.com/i/oMUQpj kızlar az önce yapıp 2dk da çektiğim foto dünkünden farkı yok,şu an kurudukça koyulaşmış:)
NurEto Keremeral Blackkcat Abla diyorum bundan sonra size 💕💕💕 rabbim evlatlarınızı size bağışlasın inş canlarım benim hiçde cahil değilmişsin valla iikide olmuş 💕
Blackkcat NurEto yaşım çok küçüktü o zamanlar:)18de evlendim,ama sonrasında kamu yönetimi okudum hayata daha iyi tutunmak için çalıştım falan,çok şükür bugünlere😊
NurEto Blackkcat hayırlısı böyleymiş demekki abla bende 3 üni bitirdim ama fotoğrafçı da çalışıyorum bazı seylerin kısmetten ötesi olmuyo
Blackkcat NurEto inşallah kuzum yemek yiyip gidicez,arkadaşımın da babası vefat etmiş orayada uğrarım😔
Gizem23 Blackkcat ay cok yenii minnacik cok sevindim canım Rabbim tamamina erdirsin saglikla kucagina alirsin insallah 😊