Blackkcat DiplomaliEvHanimi canım ya aynen beklemiyordum,bütün belirtilerimi çürütmeye çalıştım ama gripten kurtulamadım resmen🙈hala fenayım,Allahım sana ve herkese nasip etsin🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Blackkcat NurEto canım benim😘Allahım sanada bu ay nasip edecek inşallah,biliyorsun fsh yüksekti benim demek ki çok dua ettim kabul oldu,sana ve herkese etmeye devam edicem🎈
NurEto Blackkcat biliyorum canm seninde dediğin gibi hormonlar değil Allah bilir 🙏💕 çok ama çok sevindim yemin ederim 💕🤲
Aykam123 Blackkcat ben azeriyim. Burada öyle test sık yapılmıyor. Yani bit sorunun yoksa,2aydan sonra doktora gidersin
Blackkcat DiplomaliEvHanimi gerçekten öyle oldu,bağışıklığım düştü galiba,daha dikkat edicem,diğer hamileliğimde de grip olmuştum
Blackkcat NurEto kuzummm😘fsh 12.3 tü işte 10un üstü zor demişti dr bile,protime woman kullandım sanırım o işe yaradı Allahıma çok şükür,gerçi kanda görmedim daha yarın sabahta kan testinde inş çıkar ya
Blackkcat Aykam123 canım martta kürtaj olmuştum çok endişeliyim,o yğzden yarın sabah test yaptırayımmdiyorum
ZAsk Blackkcat Benim de regl günümde bu şekilde silik idi. 2 gün sonra kan verdim 4900 idi betahcg değerim. Hayırlı olsun 🙏☺️
Blackkcat ZAsk yaaa valla teselli oldu canım💜silik gibi olunca kafama taktım değerim kaç olur acaba çok merak ediyorum🎈
Anneyimmmmm Blackkcat daha yeni hamile olduğun için silik çizgi 😊 ben öğrendiğim de kopkoyuydu ve 5 haftalık tı baya büyüktü yani. Muhtemelen senin 3 haftalık falan 🥰
AvukatAnne20 Blackkcat merhaba, benim regl 6 gun gecmis olmasina ragmen erken gebelik testiyle ancak gorebilmistim 2.cizgiyi ve o da cok cok silikti. Hcg degerim de 72 çıkmıştı. Gec dollenme olmus megerse :) su an 34 haftalik hamileyim