Seymk Medine_1992 ben alışabildim mi emin değilim 😂 detaylı da emin olacağım sanırım. 1 ay daha alışveriş için tutmaya çalışcam kendimi
Medine_1992 Seymk bende aynen canım 24 25 ten sonra başlarım alışverişe çünkü yalnızım annem olmalı yanımda alışveriş için memleketten gelecek zaten beklemek zorundayım
Yldzeyll Medine_1992 merhaba bebeğinizin resmi varsa yükleyebilir mısınız 😊 bir ara sanirim bi yere cinsiyet kız diye yazmışsınız akşam okumuştum içimden erkek geçmişti sizin için 😁
Melikemr Medine_1992 yaaa dua felan mı ettin kuzum kalbinden felan acaba erkek felan olsa nasıl olurdu felan mı dedin 😍
Medine_1992 Melikemr canım dua değil ya ben hep kız istiyordum ama hamile kaldıgım an erkek demiştim hep kız deyince şasırmştm 😁yavrum ana babasını baya oynattı ya
Medine_1992 Melikemr Tuncay hoca canım ya müthiş bir adam ya yaşlı çok ama mükemmeldi ben yorumlarda kötü okumuştum halbuki o kadar seker ki ilgili ki
Medine_1992 Yldzeyll yüzüstü aynenn 😁😁bugün vermediler hiçte aklıma istemek gelmedi ya erkek deyince doktora bakakaldım
Yldzeyll Medine_1992 sağlıkla al inşallah kucağına bitanem 😊 doktorlar 4 kere de orta kısmını gormeden mi tahmin etti canim