Kirmizibaslikli minamoms benim daha gitmeme 2 hafta var bugun 14 haftalik olduk 2 hafta heycanla beklemece :))
Medine_1992 Yazey canım pozisyon netti o yüzden renkliydş birde ben hala inanamıyorum yeğenlerim de 12 13 te öğrendi ama bir ben bu şoku yasadım kısmet
eknsnsr98 Medine_1992 hatırlıyorum bi yorumda bahsetmiştin kız olduğunu hayırlısı böyleymiş evlat evlattır
Medine_1992 Terspektif eşimde üzülüyor alışveriş merkezine gittim yaşlı teyze gibi geziyorum eşim belimde alışverişi kim yapacak ya 😪😪😪😪
Terspektif Medine_1992 valla oturup kalkarken otobüse binen teyze efekti veriyorum sürekli bisssmiiilllaaahh diye 😂😂 kalkamıyorum ki
Medine_1992 aslikls3 canım benim de eşimin ailesi kız istiyordu 😁benim kendi annem hep erkek dedi valla kadın haklıymış ya nasıl gülüyor bugünn erkek deyincrb
aslikls3 Medine_1992 yaaaa 😂😂😂 ya açıkçası ben de hep kız istedim ama hamile kalınca kız istiyorum ama benim oğlum olacak gibi diyordum sonra doktorumuz kız dedi bakalım hayırlısı artık 😂
Medine_1992 aslikls3 aynen senin gibiydim canım ya kız istiyordum ama erkek gibi his vardı kız deyince çok sevindim şimdi oğluşum deyince garip geliyor 😁😁😁
Ozlembjk Medine_1992 canim sen yine iyi erken öğrenmişsin ya bende kizimdayken oglum oglum diye sevdim dogumda kiz oldugunu öğrendim 😂😂 simdi erkek dediler ama bu sefer %100yanilma payi yok😂
Medine_1992 Ozlembjk haha o daha fena canım benide erkek demişler doğunca kız annem şok tabi eskiden iki kere doktora gidip bitermiş şimdiki gibi değil 😁
aslikls3 Medine_1992 bakalım bizim değişecek mi doktorlar erkenden söylemese ben hiç sormadım doktora kendi kendine dedi 😂
minamoms Hsrt_orhn ben bi yerde öyle olduğunu okudum ama bazı anneler de öyle değil diyor kafam karıştı🙄
nurbyrm44 Eseenn bende 23 haftalığım şuan şimdiye kadar kız dediler acaba değişme ihtimali var mı şüpheye düştüm bak şuan 😃😃
BirVeraAnnesi35 Medine_1992 o da birşey mi 😂😂 9 ay boyunca kız denilip doğumda erkek bebek çıkanlar var inanması zor olsada yaşandı yani 😂
Seymk Medine_1992 ay bugün aynısı geldi başıma 2 farklı doktor kız demişti bugün 16+2 de gittim tekrar erkek dedi. Pipiyi de gösterdi çok net ama inanamıyorum hala 😂 kıza alıştırmışım kendimi
Medine_1992 Seymk canm ismimi koyduk bir ay kızım diye sevdim kıyafetleri hep kız baktım 😁alışmıştım ama oğluma alışmam da iki dk sürdü
Seymk Medine_1992 ben alışabildim mi emin değilim 😂 detaylı da emin olacağım sanırım. 1 ay daha alışveriş için tutmaya çalışcam kendimi
Melikemr Medine_1992 yaaa dua felan mı ettin kuzum kalbinden felan acaba erkek felan olsa nasıl olurdu felan mı dedin 😍