Tugba32 Uzun_54 merhaba doktorum bana da oyle soyledi erken dogum ve sezeryan olabilirmis. Rahmim kalp seklindeymis ayni endiseler bende de var
Uzun_54 Tugba32 Sizin ne kadarlık şuanda önce kalp dediler sonra perde var gibi dediler bilmiyorum kafam çok karıştı çok endişeliyim sizde istirahat ediyor musunuz
Yaseminturan_ Pinarsarica54 bende 18 agustos:) ve aynı durum ben de de bar berbat derecede miğde bulantısı resmen doktorun verdiği hap ile ayakta duruyorum . Sağlıkla alalım kucagımıza inşAllah :) bu arada kalp atısı vs duydunuz mu :)
Aseldurupp Deletedmom0810 8+5 oldum banada tahmini 1 Mayıs dendi 1 Mayıs'ta hastanelere bebek dolacak ozmn🤗🤗♥️♥️😀
Bahriyekaraman Merhaba bende sat 16 Ağustos Mayıs annesi gibi görünüyoruz allah hayırlısını nasip etsin cümlemize❤️
Aseldurupp Deletedmom0810 sağ salim doguralim.bebegimizle evimize dönelim inşallah tek duamiz ♥️♥️♥️🤗🤗
Gizem5755 Son adet tarihim 17 ağustos bugün 7+1 olduk hayırlısıyla dualarımızı esirgemeyelim birbirimizden😊
Onalhanim Ayse_58 bende haftada bir oluyor ne yazık ki progestan kullanmama rağmen elim yüreğimde geziyorum cok dikkat et
nazayd benim de son adet tarihim 24 agustos, kalp atisini duymak icin bekliyorum ilk hamileligim insallah saglikla buyur yavrular 💖