Ayse_58 zmrtcskn adetim 1 gün geçmişti canım ilk önce evde test yaptım pozitif çıkınca ertesi gün doktora gittim kese gözükmedi kan tahlili verdim 1561 çıktı değerim 2 gün sonra alttan bakınca keseyi gördük
tugce95 Aysekymnnn bnce olmaz, 14haftalıkken flan giderim diye düsünüyorm bilmiyorum ki🤦🏼♀️ seni ne zmn cagrdı tekrr
Burcuburc Benim son adet tarihim 26 agustos ama gittigim doktor beni pek aydinlatmiyor. Kac hafta kac gun oldugunu telefonumdaki programlardan takip ediyorum doktor ultrasonda gordugu gunu bana iletmedi kalp atisini ne zaman duyarim merak ediyorum
Ayse_58 zmrtcskn karından bakmıştı canım ikinci gittiğimde yine karından bakıp göremeyince alttan bakıp gördü
masalsii Bende 5+2 de kanamamla acile gittim bebegin kesesini gördük 1,3 cm daha bebegi göremedik tabi şuan progestan kullanıyorum haftaya cuma tekrar gidicem inşsllah bebegi görürüm, son adet tarihi 25 ağustos şuan 5+5 eğer Allah nasip ederse mayıs sonu dogum gözüküyor 😍 ikinci gebeliğim ilk gebeliğim boştu kürtaj oldum malesef herkese allah sağlıklı evlatlar nasip etsin
Haandeyamann Bende yeni öğrendim yarın doktora gidicem çok heyecanliyim son adet tarihim 23 ağustos çok heyecanliyim😊😊
mrvdiinc Benimde 8+2 şuan fakat bi hafta geriden geliyoruz doktorum geç döllenmeden olabilir dedi bu ay içi kontrole gittiğimde tekrar geriden gelir diye korkuyorum açıkçası aynı durumu yaşayan var mı arkadaşlar
Because mrvdiinc ya bir hafta geri diye bişe yok canım tıbbi olarak adet tarhinide hamileliğe katıyolar.hiç dert etme .aslında normali bebeği gördükten sonra haftası hesaplanır.
krktasnihal90 mrvdiinc benim ultrason a göre 8+3 son adet tarihine göre 9+5 geç döllenme korkulacak birşey yok🙃
Haandeyamann Kızlar bugün doktora gittim kese ve bebek göründü ama kalp atışı duyulmadi malesef bide 6 haftalık olmam gerekirken 5 haftalık görünüyorum