Semartizim mehmeterenin_annesi gecmis olsun canım cok zor bir durum bana ilk zamanlar öyleydi daha sonra bitti
Eseenn Semartizim 30+3 ken gitmiştim iki gün önce yani 1451 kiloydu nst ye bağladılar normal çıktı 😊 bende toplam 11 kilo oldum 63 üm şuan
Fatmalipelit Semartizim Benim sizden erken olabilir canim ikizler genelde erken oluyo benimde son adet tarihi 27 subat:)
Burcu00 Benimde son adet tarihim 25 şubat 30+2 hayırlısıyla kucağımıza alaydık toplamda 10 kilo aldım ama bebeğim sağlıklı olsunda hiç önemli değil😊
Hll Gagacim 30 haftalkken ki kilomuzdu canm. Ama yediklerime cok dikkat ediyorum. Kilo alacagı seyler yiyorum hep.
Hll Gagacim muz,kaşar peyniri,ceviz,çig badem,patatesli kemik suyu,maden suyu,havuç,balık.. daha liste uzar gider ama bunlar önceligim. Kemik suyu,balık özellikle doktorumun tavsiyesi.
Hll Gagacim sağlıklıysa kilosuna takılma canm. Benim ilk oglumda 4.500 dogmustu. Bu da ilkine yaklaşr gibi geliyor. Önemli olan sağlığı tabikide.
Gozdearslaner bende 30+4 oldum ve 11 kılo aldım Pazartesi randevum bakalım mınık pasa kac gram aldı cok yemedıgım halde bendealdım kıloları verırırız kızlar dogumdan sonra boaverın saglıklı olaunda evlatlarımız 👶🏻
Semartizim Gozdearslaner bence dogumdan sonra grup olusturalım :)))))))) kilo verme programı yapalım emziren anneler olarak
Gozdearslaner Semartizim ay yapalım valla canım doktorum her gıttıgımde azarlıyo benı 31 haftalıgım 12 kılo almısım azarlıyo az ye dıye artık 😟