Semartizim selammm prensesler bebişler büyüyormu boy kilo ne durumda :)) kaç kilo aldınız ben dün yaptırdığım muayenede 30 haftalık boy 39 kilo 1.490 dedi doktor şuan iyibari ile 11 kilo aldım 77 oldum :)))) doktorumun çok kilo aldıgımı söyleyip moralimi bozmasının dışında herşey tıkırında :)
Hll Semartizim ben 16 kilo aldm ama doktorum hic sorun etme dogumdan sonra gidiyor dedi😁ilk dogumumda da 25 kilo almştm hepsini vermistim☺️Hic taklma gidiyor onlar. Tek skntım bacak aralarm uyusuyor uyurken. 31+4 olduk en son 1800dü kilomuz. Saglicakla gelsinlerde gerisi hic sorun degil☺️
Esesen Semartizim en son 27.haftada gitmiştim 37cm boy 1133 kilo dedi doktorum şimdi 31+3teyiz bakalım 32+ da gidicem doktora cumartesi gününe anca iki hafta sonrası vardı eşimde yanımda olsun istiyorum son gittiğimde tek gittim kötü hissettim
zcolak Semartizim bizde daha yarın 30. haftaya giriyoruz. Doktorlara bakma sen ben 8 kilo aldım bana da fazla almışsın dedi. boyumuz kilomuzda haftasına göre uyumlu şükür. Bir an önce geçse şu zalım haftalar :))
Fatmalipelit Semartizim Benimde bugun 30 haftalik oldu canim 2 gun once doktora gittim ikizlerimin biri 1500 digeri 1600 dedi doktor
Semartizim zcolak berabe r aynı gidiyoruz desene benimde yarın tam 30 haftalık :) ilk adet tarihi 28 şubat
Hll Gagacim 30 haftalkken ki kilomuzdu canm. Ama yediklerime cok dikkat ediyorum. Kilo alacagı seyler yiyorum hep.
Semartizim Fatmalipelit yaaaa kuzulara masallah ne güzel ikiz bebek:)) hepimiz dogum zamanı aynı belki aynı gün dogurucaz:)))) iletişimde olalım
Fatmalipelit Semartizim Benim sizden erken olabilir canim ikizler genelde erken oluyo benimde son adet tarihi 27 subat:)
Badevehande Bizde bugün 31 haftalık olduk 28 deyken 16 kilo almıştım 72 idim şimdi 75 çıkarım 32 de tekrar görünecez bakalım biraz iriyiz artık sığmıyor kızım ittiriyor zıplıyor 😊
Semartizim Badevehande ben gece cok rahatsız uyuyorum cok kasılıyor karnım bir kenarda toplanıyor kızım:)))) gün içinde rahatız
mehmeterenin_annesi Semartizim 32+5 im iki hafta önce gittim 1600 kilo 43 boy. 96 ile hamile kaldim su an 76 kiloyum herkez alırken ben verdim çok tuhaf bi durum ama herşey gayet normal benim isime geldi 😁
mehmeterenin_annesi Semartizim hayır çok fazla aserdim hiçbirşey yiyemedim neredeyse hala bile mide bulantilarim var
Semartizim mehmeterenin_annesi gecmis olsun canım cok zor bir durum bana ilk zamanlar öyleydi daha sonra bitti