LeylaVrl Ben henüz kullanmadım ama 1 2 haftaya kullancam inşallah sleepy natural aldım bambu saf su olduğu için onu tercih ettim
anapanda12 Esesen aktarlardan doğal kantaron otu yağını alıp kullanbilirsin benim teyzem kendisi yapıyor ondan alıp hemen neredeyse tüm vücudumda kullanıyorum bebeğimin popişine de kullanıyorum
Hlal anapanda12 göğüs ucu çatlamasına ve karnıma kullanabilirm dimi kantoron zararı olmaz 🙄 bende karnım çok geriliyo krem ,yağ arastiriyorm
Esesen anapanda12 benim de doğal kantoron var canım ablamın kayınvalidesinden alıyorum da bebeğe kullanılır mı bilemedim
Esesen Hlal kesinlikle kullan canım ben kullanıyorum doğal kantoron ve doktorlar da göğüs çatlağı için tavsiye ediyorlar
Taneminci Esesen prima aldım bebeğimin sırtına ve göbeğine gelen kısmı hep tahriş oldu asla tavsiye etmiyorum molfix aldık pure and soft olan yumuşacık
Esesen Taneminci hadi ya😥geçmiş olsun canım aldım artık iki paket de olmadı diperlerini molfix alayım
2bebekannesi3542 Esesen Esesen hahaha evet malesef ilk kakalar asitli oldugundan pişik olmasın diye sık degistirdik. Onun dısında zaten ilk dogdugunda bi taraftan emip bir taraftan bezini ıslatıyor😬