minikkurabiyem2019 niliyy bizde senin gibiyiz iki isimde benim hoşuma gidiyor 🙈 arkadasım asya koydu kulaga hos geliyo ama defnede güzel senin içine hangisi siniyorsa onu koy evde bi seslen söyle 😂 sende bana bi fikir ver alya naz koyacaktık dün eşim ela naz mı olsa dedi . Evin içinde ela naz diye diye sesleniyor alıstırma yapıyor 😂
shsn niliyy ben allah nasip ederse kızımın adını asya koyacağım. bilinenin aksine farklı bir anlamı olduğu için beni ayrıca cezbetti. arapçada şifa veren , merhem olan ,sakinleştiren anlamı vardır
Hilaldenerieser shsn yaa öylemiymiş gerçekten 😍ilk defa duydum ve daha bi sevmeye başladım Asya ismini, nasipse benim kızımın ismi de Asel Asya olucak 👼🏻
minikkurabiyem2019 caqmelya öylemi tsk ederim . Esimde ela demesinin sebesi alya yı cogu kişi söyleyemeye bilir ayla arya derlermi acaba diye elamı olsa dedi benım bu sekilde kafamı karıstırdı😂
caqmelya niliyy ben de kararsız kaldım ikisi de çok hoş isimler ama kızıma bunlardan birini koyacak olsaydım defneyi seçerdim çok naif geliyor bana duru ve defne isimleri 💗