Daha fazla dayanamıyorum ve itiraf ediyorum hanımlar. Ben ERKEĞİM 👨🏽💪🏼 yani benim pipim var ve her erkek gibi karı kız manyağıyım bu durumda çoğunuzun manyağıyım. Veeee hepinizin akıntısını kokuntusunu okumak için çıldırıyorum. İlgi alanım göğüs büyümesi, kalça büyümesi mide yanması falan. Okudukça bir hoş oluyorum midemde kelebekler uçuşuyor ve tahrik oluyorum bu da beni sapıklığa itiyor. Bütün gün sizi hayal ediyorum karımı çoluğumu çocuğumu işimi boşverdim o derece.tabi çoğu zaman yazdıklarınız hep bebek arabası, şeker yüklemesi, çocuk isimleri, falanca şehrin anneleri, filanca ayın anneleri, doktor tavsiyesi,hastane önerisi falan gibi ha bide kaynana dedikodusu falan var itiraf etmeliyim eğlenceli ama ilgi alanım dışı şeyler oluyor. Genelde içinde meme geçen cümleleri seçmeye çalışıyorum. Mesela "gelMEMEYE başladı" derseniz bile orda ki meme beni benden alıyor o derece aştım kendim. Ben ve benim gibi erkekler için pek konuşmamaya çalışın bence çünkü sizin yüzünüzden çadırı kurduk geziyoruk ayıp ama bu yaptığınız hanımlar masum duygularımızla oynuyorsunuz😂😂😂