Mevsim123 😂😂 bunları gerçekten inanarak mı söylüyorsunuz?? bence bize değil size bravo!!bakın hanımefendi; 30 yaşındayım,5 sene üniversite okudum 7 senedir mimarım, aklınızın alamayacağı kadar çok kitap okudum ve bilimle ilgileniyorum.sizin kriterlerinize göre gayet kültürlüyüm o halde.doğru mu? ve ben bir erkeğin böyle bir platformda bulunup eşine fayda sağlayabilecek birşeyler öğrenme çabasını yada süreci yakından takip ederek olan yada olabilecek problemler hakkında basit bir yöntemle fikir sahibi olma çabasını takdir ediyorum ve asla ayıplayamam,dünya görüşüme ters!! Ayrıca ben ve benim gibi düşünen çoğu insanın mahremi kendisinde yada eşiyle arasındadadır. Biz burda eşimizle çocuğu nasıl yaptığımızı anlatmıyoruz. Biz burda neden belim ağrıyor, neden başım dönüyor neden burnum kanıyoru konuşuyoruz!!doktor bana şu sebeple diye söyledi seninki ne dedi diye fikir alışverişinde bulunuyoruz değil mi? Bunu mahremle karıştırmak nasıl bir kafa???? şu pedofili ve tecavüzün yaygın olduğu konusuna hele hiç giremiyorum zira evlat yetiştirirken ona ebeveyn olarak yeterince doğru bir eğitim veremiyorsanız, çocuğun hayatına yasaklarla ayıpları abartarak empoze ediyorsanız o çocuk büyüdüğünde merakına yenik düşecek ve pedofili,sapık veya tacacüzcü olma ihtimalini artıracaksınızdır. Velhasıl eşim de, babam da bu platformda bulunup benim şikayetlerimle ilgili konuları araştırmaya ve okumaya devam edecek. Ve bu iki değerli adam ne sapık, ne tecavüzcü ne de pedofili!!! ne de sizlerin akıntısını kokuntusunu göğüs büyüklüğünü kalça ölçüsünü merak eden adamlar değil yeterince açık oldu mu???