Misskokulumm Tntuna hahahaha ayy alemsin kız en önemlisi bezz zaten gerisi sonradan gelse de olur🤣çok rahatız çok 💃
Misskokulumm Beyzakvrkk çok zorlu bir süreç olmuş gerçekten rabbim bu emeğini boşa götürmesin sağ salim gelsin minnoş🥰♥️
Beyzakvrkk Misskokulumm amin inşallah canım rabbim hiç birimizi korktuğumuza uğratmasın yavrularımızı sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻
Tudya Misskokulumm Evet bitti sayılır ama o kadar bekler mi bilmiyorum... 2 gündür belim de ve kasiklarimda çok rahatsız etmiyecek şekildede olsa ağrım var
Denizincani Misskokulumm hayir canim dusunmuyorum sezeryan bi aksilik olmazsa yani benim dogum ocakta kendi dogum gunum 3 ekim sanirim yanlis anladn
Misskokulumm Denizincani ayyy kusura bakma kuzum valla dalgın dalgın okumuşum önünde var daha o zman senin🤭
Aysegulkaymakci Misskokulumm 35. Haftada hastane çantamı hazirladım cnm 11 gün kaldı Allah hepimize hayırlı dogumlar gostersin insallah
BlsnMhmtKvc Misskokulumm evet bencede hazırlıklı ol bide çanta dusunulmuyomus o an yaşayanlardan aldığım bilgilere göre pusete kadr arabaya koydum şahsen ben düşün 😀😀🙂
Ozlemcy Bizimde 2 ekim sezeryam günümüz herşeyimiz hazır bekliyoruz miniş kızımı☺️ 2 gündür az hareket ediyor sizinde öylemiki
Misskokulumm Ozlemcy evet yaa benimki normalde gece gündüz demeden hoplayip ziplardi baş aşağı döndüğünden beri daha az hareket ediyo popişi sıkıştı herhalde💃🤣🤣