Gulcee 1ekım tek ben varım sanırım.35+3 te alacak tansiyondan dolayı? Varmı benım gibi erken? Dua edın kzılar bana da 😖
Misskokulumm Gulcee hayırlısı ile al kucağına gönlünü ferah tut senin gibi erken haftalarda doğum yapan binlerce anne var 🌸
Misskokulumm Denizincani ayyy kusura bakma kuzum valla dalgın dalgın okumuşum önünde var daha o zman senin🤭
Denizincani Misskokulumm problem yok canim olur oyle seyler ewet war daha ama cogu gitti hayrlsyla Allah kurtarsin sizide saglikla insallah 🤲
Misskokulumm Ozlemcy evet yaa benimki normalde gece gündüz demeden hoplayip ziplardi baş aşağı döndüğünden beri daha az hareket ediyo popişi sıkıştı herhalde💃🤣🤣
Ozlemcy Misskokulumm benim hep baş aşagıydı ama bu aralar sanırım büyüdü sıkısıyorlar tosunlarımız ☺️
Ozlemcy Misskokulumm 37+4 deyiz bugün normalde yarın sezeryan yapcaktı ailem yetişemediği için dediki erteleyelm biraz dedi 38+4 e erteledi bişi olmaz demi
Zeynepburak Misskokulumm walla benimde son 10 günüm canım 5 Ekim son günümüz herseyimiz hazır bı tek o eksik😀