Denizincani Ay kizlar hepiniz Tek Tek hayirlisiyla Tek nefeste kurtulun insallah 🤲takibinizde olacagim benim dogum gunum 3 ekim bakalim hanginiz benimle ayni gun doguracaksiniz 🤩bu arada oglumda ocakta gelecek cogunu atlattik sayilir bizde hikayelerinjzi okumak icin sabirsizlaniyorum herkese iyi geceler🤗🤗
Eceguldemir Misskokulumm bizim de son 17 günümüz uygulamaya göre ☺️ Hala inanamıyorum bitirdik resmen 🤭
Elfsrkn Misskokulumm benim son 8 gün kaldı hala hazır değil, Ekim 3 sezeryan sıra bize gelmez diyordun geldi şükür. Sağlıkla kavuşalım hepimiz inşaAllah 🙏🏻🙏🏻
qlnr123 Mrb Ekim anneleri🐣 doğum çantam hazır değil oğluş deyip duruyorum ismi net değil doğum yapacağim yer hiç belli değil 8 Ekim doğum nasıl yapcaz nasıl gaza geleyim
Mrvalparslan qlnr123 şöyle gaz vereyim arkadaşım benden 3 hafta gerideydi beraber gittik kontrole iki gün sonra ağrım var diye gitti doğuma aldılar valizini hazırlamamış eve dalıp biz hazırladık. O yüzden hazırlan 1 ay erken geldi onun 😬
Mrvalparslan Yegino benim de son 6 ama iki hafta önce doktor başı kanala inmiş sabah akşam dedi İki haftadır tetikte bekliyorum
Yegino Mrvalparslan inanır mısın benimde aynı. Doktor bugün yarın gelir başı çok aşağıda diyeli 2 hafta oldu ama ağrı sancı falan da yok 😑
Kullanicianne muratsemiha317 ayniyizzzz sizinde akıntılarınız çoğaldı mi acaba bugun onu.farkettim ben kendimde de
Anne6161amine Son 18 gün ama doktor son gününü beklemez dedi sabırsızlıkla bekleyişteyiz eşim artık dogsun suni falan versn diyo doktor beşik boş duruyo diyo, :)
Mrvalparslan Anne6161amine bana da aynı zamanlarda aynı şeyi söylediler son 6’ya geldim hala gelesi yok bugün biraz sancım çıktı ama bakalım bekliyoruz daha
Misskokulumm Anne6161amine az kalmış hayırlısıyla ben de beşiği bir an önce dolsun istiyorum valla boş gördükçe daha çok özlüyorum 🤣🤭
Mrvalparslan frigyalikibele bi tek ben öyleyim sanıyodum eşimin pijamalarıyla geziyorum yalnız diilmişim 😉
Anne6161amine Mrvalparslan nst de sancılar 65 i buluyo ama yalancı sancı dogum sancısı degil dedi açıklıkla yok bende bekliyrm bakalm ne zaman gelecek