FSCMK Misskokulumm 00 da 7 gün kalıcak 😂😂eksiklerim sayım beşiğimiz yok pusetimiz yok bebek arabamız yok 😂😂en önemlisi daha ismine karar veremiyoruz 😄😄ama herşeye rağmen artık gelsin kuzum
Sakura-chan FSCMK aman hiçbirisi de acil lazım değil. Zaten ufacıcık ben battaniyeye sarıp hastaneden çıkardım. Evdede hep salonda yatıp kalktık
Misskokulumm frigyalikibele valla gobegimden dolayı atlet olmuyo karnım hep yarisi açık geziyorum 🤭🤣🤣
Seyma0016 Misskokulumm durum durun eylül annesi olarak ben doğurmadım daha beni bekleyin ondan sonra doğurun 😂 vallahi psikolojim bozuldu 😂
Tntuna Misskokulumm bişey olmaz korkmayın 😂 baktım doğuracak gibiyim bebek bezlerini alırım koltuk aktıma giderim 😁 gerisi arkadan gelir
zeynepteacher Son 28 gün fakat doktor haftasını beklemez aşağıya doğru inmeye başlamış dedi geçen hafta, yarın kontrolüm var bakalım neler olmuş 😊 Çantamız hazır ama benim daha giyeceklerim hazır değil.
Mrvalparslan Uykucukus dışardan bakınca da farkediliyor kendin de nefesinde falan rahatlama hissediyorsun alt kısımlarda sertlik oluyor biraz daha