Esrabatman Son 19 günüm kaldı ama erken gelebilir sanki öyle hissediyorum çünkü nişanım geldi hatta gelmeye devam ediyor parçalar sancılarım artmaya başladı geceleri uyutmuyor artık merakla bekliyorum tabi hastane çantamda da eksikler var ama ona hiç sora gelmiyor 🙄
Seherrrrr Son 10 gun kaldi 🧿 saglikla kucagimiza almayi nasip etsin InsaALLAH rabbim cok heyecanliyim bir an once gelseydi artik 🤲🏻🧿💙
Asporcee Misskokulumm bizimde son 25 Allahın izniyle 🥰 Herşeyimiz hazır çok şükür yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorumuz.
Yamo Misskokulumm canım benim bence hazırla her an herşey olabilir rabbim korusun ben hazırladım duruyor her gün açıp bakıyorum kırışmamış 😀çok sıkışık olduğu için dümdüz olmuş aksine 😀😀
Sumeyye5821 Misskokulumm anladım bnde yavaş yavaş dolduruyorum hastane çantamızı sürekli eksikler çıkıyo zaten
Berkayraras Seyma0016 olabilir canim ama ben 2 gundur agridan duramıyorum bekliyorum bi gelsin pasam 😀
Seyma0016 Berkayraras benimde ara ara sancılarım bel ağrılarım geliyor ama geçiyor sonra tam hevesleniyorum doğurucam diyo 1 saat sonra hiçbirşey yok 😂 oğlum benimle oyun oynuyor sanırım 😁
Esuyum38 Misskokulumm merhaba herşeyimiz hazır 21 günümüz kaldı bakalım yarında kontrolümüz var şaka maka sıra bize geldi cidden aylardır bu postu bekliyoruz 😄
Misskokulumm Esuyum38 ayyy sorma valla bütün herkes yaziyo buraya nişanım geldi açıklığım bu kadar çatı muayenem yapıldı falan ayyy diyodum bize ne zaman bunları söylemek nasip olacak çok şükür şimdi sıra bizdee🤣💃💃
Esuyum38 Misskokulumm evett yaa bakalım bizim hikayeler nasıl başlayacak sancı mo gelecek su mu gelecek yoksa hiç bişey olmadan son gün gelip yatış mı olacak çok merak ediyorum 😄