Denizincani Misskokulumm problem yok canim olur oyle seyler ewet war daha ama cogu gitti hayrlsyla Allah kurtarsin sizide saglikla insallah 🤲
Muallimehanim Sumeyye5821 Bencede 😂😂 Haftaya inşallah temizlik yapan bi ablamız var o gelicek beni kurtarır bu dertten 😅 Düz bile yürüyemiyorum artık😂😂
Sumeyye5821 Biz Bi hafta önce yaptk ablam arkadaşım ben bitti çok şükür şimdi hazırlık ları yetiştirmeye çalışıyorum ama eşim çok rahat hallederiz hallederiz diyip duruyo dha hiç bir şeyin hal olduğu yok valla ya ne olucak böyle hiç bilmiyorum 17 gün var erken olursa diye de korkmaya başladım bakalım artık bnmki gibi eşi rahat olan var mı aranızda acaba 😊
Misskokulumm A_S_K bol bol uyu bence canm valla uyumayı özleyeceğiz o kesin🤪 ben de her şeyi son gün yapıp temiz kalsın diyenlerdenim simdi yapsam sanki boşa yapacakmişim gibi geliyo🤣🤣
Misskokulumm Muallimehanim hahahaha keşke bana gelip benim evimi de temizleseler ne güzel.olurdu valla çok hayra geçerdi 🤣🤣💃
Misskokulumm Sumeyye5821 aynen ya valla bende de korku var ama hepsi geçti diyeceğim günleri bekliyorum hakkımızda hayırlısı 🤲💃
Elifylcnlr A_S_K benim ki de makat duruşta 36 haftalığım acaba değişir mi ? Doktor bu şekilde kalırsa sezeryan dedi
A_S_K Elifylcnlr Hiç bir fikrim yok ben 37+3te sezeryan gününü aldık. 36da bitiminden sonra dönmez diye bakıyorlar genelde ama dönende var 🤷🏻♀️