İyi akşamlar herkese. Arkadaslar 18 haftalık hamıleyım. Ama beslenmem cok ıyı degl. Bı gun cok guzel yerken 2 3 gun bulantıdan az yemege calısıyrm. Ama vıcdanen hıc rahat deglm. Ben bulantıdan yemek yiyemiyorken bebegıme zararmı verıyrm?
Deneyimli anneler ???
Ozge_77 Canım stres yapma sen ne kadar çok yersen yada az da yesen bebek plesentadan belirli
Miktarda alıyor senin sıvı düzeyin yerinde olsun beslenmen sık az az hafif öğünler olsun bebek yine senden alacağını alır. İlk gebeliğim de iki ay kustum iki damla su içemiyordum tuzlu krakeri bile atıyordu miğferden doktorum demişti bana da bunu öyle olsa benim ki gelişmezdi 3500 doğdu
Miktarda alıyor senin sıvı düzeyin yerinde olsun beslenmen sık az az hafif öğünler olsun bebek yine senden alacağını alır. İlk gebeliğim de iki ay kustum iki damla su içemiyordum tuzlu krakeri bile atıyordu miğferden doktorum demişti bana da bunu öyle olsa benim ki gelişmezdi 3500 doğdu
Benanneyim oyy masallah umarım benm evladımda saglıklı bır sekılde dünyaya gelir. İlk gebelığim. Daha kokusunu bıle cekmeden ewlat duygusunu bütün benliğimle hissediyrm. Ona bsey olmasn sureklı kusmaya bıle razıyım