37+1 haftalığız bebeğim hep hareketliydi ama bugün bi başka akşam üzeri 6 dan beri 15 dakika aralıkla hareket ediyo tekmeliyo ama çok canım yanıyo. kasıklarımda sancılanıyo arada. Aşağıya baskı oluyo hastaneye gitmeli miyim sizce. Çok yoruldum tükendim artık ağlıcam o dereceye geldim 😭
    Kuzusuuu Canım doktor bana 2 saat ve daha fazla hareket etmesse gel demişti ihmal etme bi git istersen korkma ama bebek uyuyorda olabilir.
      Kuzusuuu aaa ben yanlış anlamışım canım kusura bakma. Alla alla neden böyle oldu ki acaba :/
        Cigdem07 bende anlamadım hep hareketliydi ama bugün bi başka yani ya da ben sancıyla mı karıştırıyorum anlamadım 🤷🏼‍♀️
          Cigdem07 bende anlamadım hep hareketliydi ama bugün bi başka yani ya da ben sancıyla mı karıştırıyorum anlamadım 🤷🏼‍♀️
          Sayalcan Hani yaşayan varsa bi sorayım evdekileri boş yere ayaklandırmayım diye
          Ben de 37 haftalık hamileyim kasıklarım da batma var gaz sancısı gibi bilmiyorum doğum sancısı mı acaba
            Kuzusuuu kanala iniyor olabilir veya doğum pozisyonu almışta olabilir ama doğum sancıları belden kasıklara doğru vuruyor dk tutun ılık duşa girin ve plates topunuz varsa üzerinde oturarak daire çizin sizi rahatlatır ama en iyisi tabi ki duş rahatlamak açısından artarsa agrılarınız doktora gitmekte fayda var ihmal etmeyin ve bugün yorulmuş olabilir misiniz yorgunluktan da agrınız olabilir de ?
              Kuzusuuu 38haftalığım acayip hareketli hiç olmadığı kadar aynen vajinaya batma da yapıyor normalde hareketli değildi pek
                pembebeyaz yalancı sancı galiba bizdeki canım zaman tut düzenliyse sancıların git bnm ki düzensiz
                Ilknurgoksuckr yok canım yorulmadım tatlı bişi de yemedim ama doğum sancısı değil büyük ihtimalle çünkü düzenli değil sancılar
                Kuzusuuu dönüyordur bebe dönmeye çalışıyordur bence. Sancı olsa ayırt edersin ya adet ağrısı gibi kasıklara girer ya da belden ağrır.
                  Caah bnm hep hareketliydide bugün bi başka mahvetti beni şimdi uyudu da rahatladım biraz 😓
                  nilly doğum pozisyonunda canım 31. Haftamdan bu yana