Buket27 yüksek ateş üşüme ve titreme ile gittim serum yedim faydası olmadı enfeksiyon hastalıkları na yönlendirildim değerim 10 du bu arada abtibiyotik tedavisi gördüm yaklaşık 10 gün sonra geçti çok şükür
Bundan bir hafta önce kanımda çok yüksek enfeksiyon çıktı ölüyorum sandım doktor antibiotik ağrı kesi ateş düşürücü verdi 1 haftanın sonun da yeni iyileşiyorum umarım gitmiştir enfeksiyon çok kötü ve yoğun geçirdim geçmiş olsun sanada
Buket27 ilk gebeliğim de yaşadım kan değeri 8 altlarına düşmüştü kusma bayılma halsizlik Ateş kafa kaldırama vardı sürekli et vs yiyerek yükselttik şükür şimdi kan değerim 12 ikinciyle hamileyim
Buket27 antibiyotik kullandım evde düşmedi ateşim mecbur doktor da enfeksiyon bebek için daha zararlı kullanman gerekli dedi ilaç tedavisiyle düzeldim 20. Haftam da oldu. Şuan da 29+5 im bidaha tekrarlama dı çok şükür
Buket27 parol ve Bi antibiyotik kullandım başta korktum Antibiyotik zarar verir bebeğe diye yarım yarım yuttum hata yaptım hastalığımın geçmesi 10 gün sürdü düzenli kullansam 5 güne geçecekti