Gebebe haticeD08 inşallah bakalım☺️ Hemoroid çok sıkıntılı ben de korktugum için hep kayısı bulunduruyorum evde iyi geliyor zaten kabızlık sorunu var önerebilirim kayısıyı
haticeD08 Gebebe İşin tuhafı ben hamilelik boyunca hiç bağırsak problemi yaşamdım yani neden oldu hiç anlamadım🤷♀️İnşallah doğuma engel olmaz ve sonrasında da düzelir devam ederse sıkıntı can yakıyor
Gebebe haticeD08 düzelir bence hamilelik başlı başına vücudun organlarının yer değişmesine neden oluyor hem hormonlar hemde rahim büyüdüğünden. Kabızlık hemoroidde geçer inşallah
Tovishka Gebebe aynı durum Eceyavuz iki gündür mide bulantısı bende de başladı.. Annem de karnın düşmüş dedi 🙈 bunlar işaret miii?
Eceyavuz Tovishka karin düşmeyi bilmiyorum da baş dönmesine doktorum tansiyonun oynuyordur mide bulantısı da bebek baskı yapıyor ondandır dedi
Gelmsim Benim 33. Haftadan beri kaşık ağrım ve bel ağrım oluyor ara ara. Şu an 36+ 3 üm sancılar hala gelip gidiyor
Gebebe Ps15 Gelmsim aynen demekki bu haftalarda bunlar normalmiş. Bu sorunları hepimiz yaşıyoruz bende korkmustum erken doğum olur dıye. İnşallah geçecek kızlar bebişlerimize kavusmamıza az kaldığının sinyalleri demekki 😍
Ps15 Gebebe 33 haftalığım benim de alt karnımda, kasıklarımda devamlı bir ağrı var iki gündür. Yürürken daha çok hissediyorum ve çok sık idrara çıkıyorum inşallah idrar yolları iltihabı vs değildir diye düşünüyorum geçmezse doktora soracağım.
Gebebe haticeD08 aminn inşallah hepimiz kolaycacık doğuralım , güzel kavusma hikayelerimizi birbirimize anlatırız inşallah 😊 Allah yardımcımız olsun🤲🏼 Aminn..
Ps15 Gebebe Aynen canım ben de normaldir herhalde diye panik olmamaya çalışıyordum😄 Bu haftalarda sizin de aynı şeyleri yaşadığınızı görünce içim rahatladı biraz😊
Kumru_ Gebebe Benimde oluyo canım bugün hastaneye gittim nstye bağladılar doğum sancısı kadar şiddetli deil ama sancıların var dedi doktor ve normal karşıladı