yceren1501 Arkadaşlar merhabalar 2 kere hamileliklerimde kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum ve genetik testte kan pıhtılaşması çıktı. hamile kalınca kan cıvıtıcı iğne kullanacaktım. şimdi 9 aydan sonra tekrar hamileyim ve oksapar kullanıyorum. gerçekten çok ağrıyor ve daha 4. iğneye rağmen bir parmak büyüklüğünde ve daha kalın morartı var bu normal mi? sizler de kullanıyor muydunuz?
Karamelek- yceren1501 ilk zamanlar benm de göbeğimde kocaman morluklar olmuştu ama zamanla iğneyi vurmayı öğrendikçe azaldı canm şuan 29 haftadayım ve hiç bir morarma olmuyor
Zeynep1080 yceren1501 nefret ettim bende kullanıyorum Bir ara göbeğim heryeri mosmordu Daha dikkatli vurmaya başladım (Acıdıgında hep morardı ) yaptıktan sonra asla ovalamadım Sonra morarmaz oldu
Deletedmom2224 yceren1501 1 parmak büyüklüğünde morarti normal değil. Yanlış vuruyor veya kasa denk getiriyor olabilirsiniz. Sağlık ocağına gidip nasıl vurulacagini öğretmenlerini isteyebilirsiniz. 15 haftadayim bu zamana kadar ne o kadar morlugum ne o kadar acim olmadı
Kbra7777 Normal canım ben 4.haftadan beri kullanıyorum 14.haftadayım dönüşümlü vuruyorum kol göbek bacak morarmanın önüne geçemiyorum maalesef
Mervekara95 Kolanyalı pamukla bası uygulayın hafif Canlar. Birde gebelere zararsız arnica krem öneriyorum . Homeopati remedisi.
Gulsum1453 İyneyi dimdik vur cnm ve yavaşça enjekte et acele edersen morartıyo ve ilaç doğılmıyo bu 7.ayım ve çok bi morluğum olmadı birde göbekten yaparsan daha az acıyo
yceren1501 göbekten yapıyorum şu an ilkini yan vurdum şimdi dik vuruyorum ama hızla enjekte ediyorum yavaş yavaş yapayım o zaman çok teşekkür ederim
Kbra7777 yceren1501 şimdi baktım ultrason kağıdına benimki geç döllenme idi adete göre 6+1 iken ultrason da 5+2 gözüküyor du kesede 7.90mm imiş canım
yceren1501 Kbra7777 benim 5. haftada tam 4,5 mm kese doktor önce adetle uyumlu dedi sonra diğer doktor haftaya kalbini dinleyelim de karar veririz dedi ürktüm biraz...
Kbra7777 yceren1501 yani bilemiyorum bu karşılaştırma nasıl olur herkesin kesesi farklı olabilr sen kafayı takma şimdilik haftaya git ben keseden sonraki hafta bebği gördüm 2,3mm idi o da kalp atışını diğer hafta gördüm zaten
Aec Vururken havasını alın, havasını almadan vurursanızda morarıyor. Ben 8buçuk aydır bu şekilde devam ediyorum morarmam çok az oldu.
yceren1501 tam olarak nasıl vuruyorsunuz anlatır mısınız doktorum yazdı iğneyi gönderdi hiç anlatmadı nasıl yapacağımı falan :(
Nil123 yceren1501 Nasipse benim son iğnelerim. İğne vurmadan içindeki havayı dikkatlice alırsanız morarma yapmaz kolay kolay👍🏻
SalihaSomuncu5 yceren1501 bana sezeryan sonrasi verdi 10 tane 4 5 tane vuruldum morarma filan yok esim vuruyor. Benim etlerim kolay morarmaz ama kisiye gore degisir bu bence etlerin hassas ondan dolayi
hulyagiz26 22. Haftamdayım bugüne kadar hep morardı göbek deliğininin sağ ve sol hizasına 4-5 parmak kadar boşluk bırakarak 2 parmak ile eti sıkıştırıp (öncesinde havasını alıp yapıyorum. Ve yavaş yavaş enjekte edip sonrasında sıkıştırmaya hala devam ediyorum işlem bitikten sonra 10 a kadar sayıp bırakıyorum pamuk ile biraz tutuyorum) ovalama asla yok morarmam azaldı isterseniz sizde deneyin
Dilek6161 Valla ben yavasta yaptim hizlida yaptim ayni 3.hatafan beri kullaniyorum 16 haftaligim bebekler ikiz diye karnim sertlesti hem morariyor hemde arada bir kan geliyor