Nemoanne Ireml kimyasal gebelikler kendilerini başta belli ediyor, içini ferah tut her gebelik farklı bu da onlar gibi olucak diye düşünme ; 1 kimyasal 1 kürtaj sonrası oğlum oldu; tekrar kimyasal ve kızıma hamileyim şimdi
Ireml Nemoanne yaa ne akdar güzel allah bağışlasın canım ben öncekilerde hep 2 günde bir beta takibi yaptirmistim orada artışından anlamıştık zaten kimyasal olduğunu şimdi takip yaptirmiuoeum ya nasip dedim bekliyorum bakalım inşallah pazartesi görürüm şuan 4+4 'üm inşallah büyüdü tutunduysa❣
GnAyotbsi damlac hcg alakası yok sadece 1500 ile 2000 binlerde kese görülür ondan sonra kan daha alınmaz 6 7 haftalarda bazende geç döllenme de 8 haftaları bulur
shsn damlac senin için resmni çektim. ilk kan sonucum 11.04 de 16 çıkmış 17.04de 952 ile kese görüldü kalp atışını duydum. ama herkezde farklı olabilir. https://eksiup.com/p/ea175534fanw
Nehirkaya25 damlac kese icin 1500 ve uzeri kalp atisida en erken 5 haftalik ama genelde 6. Hafta bitiminde duyulur
Gl07 Bende 7 sinde kalp atışı İÇİN gidecegm doktorum kan vereceksin demedi ama ben birgün öncesinden sağlık ocağında kan vereceğim benim şuan 4 haftalık 600 /60 dı yüksrliyor her gün