damlac Arkadaşlar merhaba; cuma günü ilk doktor randevum var. Keseyi gördüğünüzde ya da kalp atışını duyduğunuzda beta hcg kaçtı yazabilir misiniz?
Sweetblonde88 damlac kese için 1500 hcg değeri ve üzeri kalp atışı için de 6 haftayı doldurmak gerek.
Gizemciim damlac dr ultrasonda keseyi gördugunde 4 haftalik dedi 2 hafta sonra gittigimizde de kalp atisini duyduk. Beta yi cok umursama cok dollenme vs olabiliyor. ama her halukarda en gec 7. haftada gorunur insallah 💕
damlac Sumeyye_g ben dün kan vermiştim 800 küstürdü, cumaya kadar bir sorun olmazsa geçmesi gerekiyor 1000i
Berivan21- @damlac 1000 - 3000 olduğunda kesenin görünmesi lazım kalp atışımıda çoğu insan 9 haftasına kadar duyamaya biliyo Ama normal şartlarda 6. haftada duyulması lazım
Nemoanne damlac kese vajinal usg de 1000 üzeri, karından usg de 5000 üzeri görülür (cihaz kalitesi,anne karın bölge yağı da etkili), kalp atışı da 6. Hafta dan sonra garanti olsun diye 7. Haftada gitmenizi öneririm
Nemoanne damlac Aslında yaratmaz sonuçta kötü olsa doktor uygulamazdı ayrıca karından usg ye göre net görüntü verir.
Nemoanne damlac benim iki gebeliğimde de karından kalp atışı hemen görülmedi,ilk vajinal usg de görmüştük
Ireml Nemoanne genetik testleri 1 ay oldu vereli hala sonuçlarım çıkmadı 3 buçuk ayda çıkacakmış ben bu süreçte son kez daha denemek istedim aspirin başlayalı 3 ay oldu bu ay klomenle hamile kaldım hemen iğne başladık bakalım nasip kimyasal mi olacak büyüyecek mi zamanla görücez
Nemoanne Ireml kimyasal gebelikler kendilerini başta belli ediyor, içini ferah tut her gebelik farklı bu da onlar gibi olucak diye düşünme ; 1 kimyasal 1 kürtaj sonrası oğlum oldu; tekrar kimyasal ve kızıma hamileyim şimdi