birtutammutluluk Merhaba, nst’den anlayan var mi aranizda, bana yardimci olabilir misiniz ? Yarin doktora gostericem ama cok merak ediyorum ne olup bittigini sanci fln varmi diye. Yardim ederseniz cok sevinirim https://eksiup.com/p/w3172257ijsc
Hamileanneler_25 birtutammutluluk sancı yok canım şancı olduğunda o çizgiler dalgalanmalar sıklaşır vee düzensiz bi şekilde uzun çizgiler belirir
birtutammutluluk Hazalimoo Deletedmom139 Seda05 Sumeyye_g Tesekkur ederim 😍 cok sagolun arkadaslar :)
birtutammutluluk Anemon33 Nst ve tahlil sonuclarini doktora gostermem gerekiyordu bugun zamanim olmadigi icin sonuclari bekleyemedim o yuzden yarin gostericem :) kalp atisi normal degil mi simdi ?
birtutammutluluk Hamileanneler_25 yukari dogru daha uzun xizgiler oluyor sanirim :) tesekkur ederim 😘
Anemon33 birtutammutluluk 120 nin altını sevmiyorlar. Tatlı biseyler yedirip tekrar bakıyorlar veya ringer laktat takılıyor serumda.
Hamileanneler_25 birtutammutluluk aynen daha uzun çizgiler olur ve sık çizgiler çıkar canım. Ne demek ❤
Mercimek07 birtutammutluluk bebeğin kalp atışları biraz düşük sanki yani benimki 120 ye düştüğünde bile düşük demişlerdi . Doktorunuza atın isterseniz sonuçlarınızı bir
Anemon33 Nst bebeğin o anki durumunu gösteriyor nst sonucunu yarın göstereyim demenin mantığı yok 😅 nst çektiriyorsanız lütfen gösterin sonucu 🙈
etugce birtutammutluluk sancın yok :) kalp atışları sola dönük durursan daha yüksek çıkar, sırtım ağrıyor yan dönük alsanız olur mu dersen yardımcı oluyorlar.
birtutammutluluk etugce tesekkur ederim :) acemiligime denk geldi, sanirim karnim cok buyuk olmadigi icinde beni uyarmadilar :)