Selam kızlar
Artık son günlerdeyim 39+2 yim Cuma günü normal Doğum randevum var
Bugün nişanım geldi kanlı falan değil yaklaşık parmağım kadar uzunluğunda afedersiniz sümügümsü birşeydi nişan geldi
Sancım falan yok ama çok heyecanlıyım ne zaman gelir acaba prensesim ☺️Sizde nişanı gelip kaç gün sonra Doğum yaptınız?
    sumbul7777 nişan gelince hemen Doğum olmuyor mu 24 saat içinde ben nişanım gelince doktora gidicem tabi gelirse gitmeyim mi
      FSCMK yok kuzum nerde okuduysam nişan gelincedogum olmuyormuş su gelirse oluyormuş ama nişan çocuğun kanala yerleştiginin belirtisiymiş sancın olmadık sürece gitme petişan olursun hastanede nişanı gelip 1 hafta içinde doguranda varmış o gün sancısı vuranda
        Şuan bende 39+2yim benmde pazar günü geldi. Dedigin gibi sümüksü dolgulu iltihap gbi. Erteai gün doktora gittim. Cok normal artık gelmesi dedi. Ama dogum başladığı anlamına gelmiyormuş 🙄 suyun veya sancın gelirse dogum başlıor
          Benim de dün öğlen geldi nişanım 37 haftayım bugün muayeneye gittim Doğuma hazırlık olduğunu söyledi doktorum sancın olursa gel dedi
            Mercimek07 bana da nasip olsun😂banyomu yaptım güzelce temizlendim çantamı hazırladım tek eksik bebek bi an önce gelsin istiyorum
              sumbul7777 olmuyoda oluyoda bnm bır haftayı gectı dıyrbılırım oglumdada olmuştu halen yok bu aksam 39/1 olcaz😂
                Bende de aynı durum oldu canım nişan geldi ama hala doğum belirtisi yok bende 38+3 deyim bugün doktorumda aynı şeyi söyledi onun doğuma başlangıç süreci belirtisi olduğunu sadece aşırı bir kanama yada suyun weyada sancın olursa tekrardan gelmemi söyledi.
                Mercimek07 😂😂millet uyuyamıyorum diyor ama ben nasıl hamileysem yanımda davul çalınsa uyanmıyorum sadece gece bi kere uyanıyorum hayalet gibi dikiliyom😂😂sonra tekrar uyu son iki gündür tuvalete yatak sericem zaten artık öyle çok çıkıyorum
                  Yazey Kayımvalidemle birlikteyiz kırkım çıkana kadar tamizligi bana bırakmıyor sadece yatağımı düzlüylrjm😂bide yıkarsam akşam bulaşığı merdivende çıkmıyorum ama evde bol bol eğilip kalkıyorum değişik dans hareketleri