Pnaratnn Canmoglm aynı zamanda yine aynı 1 2 dk bile geçmeden adet sancısı gibi bazen tatlı nazende çok sert bı ağrı giriyor
BlsnMhmtKvc Pnaratnn walla bilemicem herkezin hamileliği değişik tabi bn 37+6 im hiç öle bisey yaşamadım sırt ağrısı oluyo oda yoruldugumda fln anca
Pnaratnn Kelebegimmm açılma yok bende duydum ama sonrada alttan ultrasonla baktı hem çatı hem allttan baktı yani şuan hala bekliuorum idrar tahlili in sonucunu
Pnaratnn Minti idrar yolu enfeksiyonu dedi ama bunun için alttan bakması sartmiydi anlamadım yada çatı muayenesi
Sera00 Pnaratnn bende de ayni agri olmustu alttan ultrason ile bakmak zorundaydı dr yoksa acilma olup olmadığını anlamayaz. Enfeksiyon cok agri yapıyor malesef 7 aydir cekiyorum ben de
Yigitaras Pnaratnn 30 haftalık olduğun için alttan baktılar . Açılman fln olmuş mudur diye. Çok normal yani
BiDunyaMutluluk Pnaratnn canım bende de idrar yolu enfeksiyonu çıktı bugün ama alttan bakılmadım ve o kadar sık sancım olmuyor 🙄 açılman var mı bişey dedi mi ya da bebeğin suyuna baktı mı
BiDunyaMutluluk Pnaratnn o kadar sık olması normal değil canım. Ben de 31 haftamdayım ara sıra oluyor ama öyle sık sık olmuyor. Düzenli olması erken doğum belirtisi olabilir bence bi acile gitmelisin
Meltemkskn Pnaratnn canım geçen benimde öyle oldu ama düzensizdi bel agrımda vardı duşa girince rahatladım
Minti Pnaratnn yok idrar yolu enfeksiyonu için sadece kültür yapılması yeterli. Doktor açılmadan şüphelenmiş önce ondan açıklığına bakmış açıklık olmayınca kültür yapmış