Gul1305 esmaakts ben daha hiç çatı muhanesi olmadım daha once doktorum normal doğum diyor insallah normal olur hayırlısı ile
Irem19 Gul1305 benim 36 haftadan beri bakıyor öyle bir durum yaşamadım hatta doktora da sormuştum öyle bir şey yok demişti
esmaakts Gul1305 sanmıyorum çünkü ben 37 haftamda bi yaptırdım bugün 38 olduk yine yapıldı çatı muanesi öyle olmuyor kanamada olmuyor
Meyall Kızlar sizinde bebeğin hareketlerinde azalma var mı ? 38+3 olduk biz. Belime kalçama ağrı giriyor arada :)
Gul1305 yazgecesi rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin kuzm hepimizde son durum bu galiba
KatipAnne Selin0719 canım ben sana cvp yazmayı unuttum. Bugün doktora gideceğini söylemişsin bugün ne dedi doktorlar??
KatipAnne Selin0719 canım ben sana cvp yazmayı unuttum. Bugün doktora gideceğini söylemişsin bugün ne dedi doktor?
Selin0719 KatipAnne kuzucum 37+4benim bugün bebek 3615 gr doktor anesteziye yolladı hazır olsun dedi nst de kasilmalarim var ne olcak bilmiyorum sen ne yaptin
Limonnn esmaakts benimde yarın çatı muayenem var ağrılı bir işlem mi acaba ? 39. Haftaya girdim bugun 38 bitti.
KatipAnne Selin0719 ben 38+0 . 3800. Hiçbişi yok eve yolladı haftaya muayene🤷🏻♀️ Doğumunun nasıl olacağına da o an karar verilir doğum başladığında dedi. Ne zaman gelecek bu çocuk merak ediyorum. Nası yani şimdi seni doğuma mı alacaklar?
KatipAnne Selin0719 ben 38+0 . 3800. Hiçbişi yok eve yolladı haftaya muayene🤷🏻♀️ Doğumunun nasıl olacağına da o an karar verilir doğum başladığında dedi. Ne zaman gelecek bu çocuk merak ediyorum. Nası yani şimdi seni doğuma mı alacaklar?
Selin0719 KatipAnne valla kuzum normal doğurtmayi denerler her halde ama anestezin hazır olsun dedi seninle aramızda 2 3 gün var ayniyiz haftaya hazırlıklı gel dedi zaten benimkide 3800 olur ay ne yapcaz