Gzdgzdkrt sezeryan Doğum yapıp karnı kalan annelerimiz var mı? Ve hep mi bizimle kalıyo, ilk hamileligim ve çok merak ediyorum ☺️😊😇
Solitoo Gzdgzdkrt ben sezaryen oldum ama sıfır göbek zayıf biri de değilim bende hamileyken öyle biliyodum tamamen dikkat etmeye bağlı☺️
Meltemkskn Gzdgzdkrt canım teyzem iki sezaryen yaptı ama görsen genç kız vücudu var spor falanda yapmıyor galıba vücut yapısıyla alakalı
berjerdekikaolikalev Gzdgzdkrt sezaryen oldum ama kalmadı karnım 🥰 tabi biraz sarkıklık var ama zamanla geçiyor başta daha çoktu
Dilara1234 Gzdgzdkrt Bende oldum 2 tane benimde kaldı ama fazla değil halamda oldu onda bişey kalmadı vücut yapısıyla alakalı o bence
Hll Gzdgzdkrt canm hafif bi sarkıklık oluyor onuda sporla,korseyle halledersin. Hic dert etme kendine☺️
Ftmemne Gzdgzdkrt ben 2 sezeryan doğum yaptım, ikisindede sıfır göbek kaldı 🤗 şimdi 3. De. Bu bünye ile alakalı. Annem kayınvalidem normal doğum yapmışlar ama ikisininde göbeği çok. Yani doğum şekli ile alakalı bir durum değil. Kim söylediyse yalan 🤪
ikicocuklubiranne Gzdgzdkrt ilk günler hiç Doğum yapmamış gibi oluyorsun canın sıkılıyor biraz 😊 şuan 18 gün oldu çok az bir göbeğim kaldı. Birazda kilo fazlalığım var hamilelik döneminde biraz fazla kilo aldığım için zamanla hiç göbeğim kalmaz diye düşünüyorum 😊