Zeykem Bush bende o sayfaya cok bakıyorum ordanalıcam buyuk ıhtımalle cok begenıyorm herkes almıs ama bende guvenemedm
Beyza1324 Bush bebek arabamı albebek diye bir sayfadan aldım instagramdan memnunum beşiği de ordan almaya karar verdim biraz daha bakıp sipariş vereceğiz inşallah 😊
Pyemsespyemses111 Bush ben çilekten aldım çok güzelll 2000 aldım beşik ve dolabı sadece beşik istersen selena serisi aldım çilek 850
Zee88 Bush Allah yardmcın olsun..ben oğlumla asker yolu bekledim 6 ay ☺Tabi bi düzen kurman senin için iyi olur👍🏼
Bush Zee88 bende bi o kadr bekleyecem kuzum da ne zaman baslar bekleme surem belli degil 😊 bide kaynana kayinbaba yani :/ o yuzden buyuyen besk die aklima almistim snra esimin durumu ortaya cikti gtme ihtimali falan olur die anneyanina karar kildiydim ama nerden alcam bilemedm 😊 intermetede guvensem mi o konuda ayri muaamma😊
Zee88 Bush büyüyen beşik almıştım ben odası için nerdesin bilmiyorm ama istanbulda erol mobilya var ordan sipariş ettik bende istanbuldaym ama gidip bakmadm internetten siparş ettim geldi..ama cok marka var biz belis marka aldık
PelinsuDoanay yatagımın yanına a101 e bir ara bir beşik gelmişti 170 tl (: onu aldık. kendi odasına da caploonbaa da indirim vardı 2000 tl olan büyüyen karyola 870 tl gibi bir rakam olmuştu onu aldık. eşimin bekarlığından şifonyeri ve dolabı vardı eski tip, beyaza boyayıp ahşap tavşan figürlü kulplar taktık 🤗 içimize sindi şükür. bakalım 18 günümüz var bekliyoruz gelsinde kullanalım eşyalarını diye 🙈
Bush PelinsuDoanay o bahsettgin besik tahta besik miydi kuzum 😊 oh sennkide iyi olmuswala 😊ay kalmamis 😍
PelinsuDoanay Bush evet evet beyaz tahta beşik, hatta e bebekte büyükleri de satılıyor, bizimkinin ölçüsü 50*90, hem tekerlekli hem de sallanabiliyor.kısa süreli kullanılacağı için bize cok uygun geldi açıkcası.