Bush sss bana gore orasida bi tik pahali gbi bebis 😊 bahsettgim sayfayla aralarinda 5o tl fark oynuyo 😊
sss Bush canım mobilyası cok şyi ama bazı yerlerin mobilyası gercekten kötü. Senın dediğin yer neresi
Bush sss anne yanini sordum da aralarnda pek bi fark yokmus kuzum senn kuzenn almis memnun mu tahta kalitesinden nevresmlernden falan
Zee88 Bush madem geçici istiyorsun park yataklar var en ideali vede bebek için en rahatı..sonrasında oyun parkı olarakta kullanabilirsin kendi evinde👍🏼
Zee88 Bush bende hiç beğenmiyordum😬hatta inatlaocuk doğana kadar almadım hastaneden eve geldik çocuğun yatağı yok😂hemen onu aldıken konforlu ve en uygunu oydu..zaten birkaç ay sonra çocuğun durumuna göre kendi odasına geçiriyorsun..
Bush Zee88 😂😂😂😂 yok bebis donemem ben dolap falan da alcam 😂 ya gececi derken 6 7 ay kadr falan astsubayliga gdcek esim cunki ama ne zaman gdcegide belli degil de gene de anne yani alayim diyorum
Zee88 Bush Allah yardmcın olsun..ben oğlumla asker yolu bekledim 6 ay ☺Tabi bi düzen kurman senin için iyi olur👍🏼
sss KubilayGizemzkan alyanstan aldı evet, mesaj atın instagramdan model ve secenekleri gönderiyor, ayrıca pamuklu hep ürünleri