Melisa9611 Merhaba anne adayları cuma günü 260 olan değerim bugün 1638 olmuş bu durum neye işarettir ?doktorum ikiz olma ihtimali var dedi 😊
ynale Melisa9611 tek başına hiçbirşey ifade etmez. benimde değerim 126 iken bir sonrakinde 5554 çıkmıştı, ikiz gebe değilim :) oranınız gayet güzel artmış :)
ekara Melisa9611 beta yükselmen güzel ama çoğu kişinin zaten bu şekilde artıyor. Benimde hızlı arttı ama çoğul gebeliğim yok. Bikaç hafta sonra keseyi görmeye gittiğinizde kese sayısı ve embriyo sayısına bakar doktorunuz ona göre olup olmadığını söyler
Islim123 Beta tek bas8na çoğul gebelik belirtisi değildir canım kese görüntümü 1500lu değerlerde görülmesi lazım. Bazen kişilerde beta değeri fazla artabiliyor:) sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah
Musel ekara bende cuma günü verdm 212 çıktı pazar yine verdm 403 çıktı az artmış o zaman benmki sorun mu var acaba 😒
Nhr682 Melisa9611 Benımde böyle hızlı bir sekilde yükselmişti doktorum sağlıklı bir gebeliğe işaret demişti 🙃
ekara Musel artışın güzel yani şöyle düşün arttığı sürece herşey yolundadır. Bazılarında hormon daha çok salgılanıyo daha hızlı artıyo bazılarında hormon daha az salgılanıyo yavaş artıyo. Ama neticede artıyo ve 400 falanda güzel artışlar bazılarının 20 den 30 a falan çıktığı oluyo onlar biraz daha riskli. Kanda değerin 1500 falan olunca ultrasonda keseye bakabilirler. Haftaya bu tarihlerde ultrason için randevu alabilirsin.
Beta92 Musel sağlıkçıyım canım artışım gayet normal ilk günler yavaş artar sonra sonra kendini katlar endişelenmene gerek yok ♥️
Melisa9611 Musel geç döllenme olabilir sıkma canını benim başta 260 çıktı kötü yorumlar yapıldı 3 gün sonra elhamdulillah ki çok güzel arttı sıkma canını 🤗
merve21_ Melisa9611 canım ben ilk verdigim de 495,3 tü 4 gün sonra verdim 10.000 olmuştu ama ikiz çıkmadı yani
Musel ekara cumartesi çağırdı doktorum kesen gözükür dedi inşallah ya kalp atışını ne zaman duyarız peki
Musel Beta92 içimi rahatlattınız bakıyorum herkesin değerleri fazlasıyla artıyo şüpheye düştüm çok saolun peki cumartesi kese gözükürmü acaba pazar günü 403 çıktı beta değerim
DAC Beta92 sağlıkçı olmanıza sevindim benim değerim ✨ 16 Eylül de 32 ( adetimden 1 gün geçmişti.) ✨ 19 Eylül de 285 Di. ( adetimden 4 gün gecikti.) Bu cuma yani 27 Eylül de randevum var. Sizce normal mi değerlerim
Meralll Beta92 benim de sat 19 Ağustos. Beta 19 Eylül de 152 21 Eylül’de 316 23 Eylül’de 762 çıktı. Sizce normal mi? Perşembe günü gideceğim dr a.. inşallah keseyi görürüz..
Beta92 Musel görebilirsiniz keseyi ama görmeseniz de endişelenmeyin gösterecektir kendini 😊 olumlu olun bu süreçte bebek bire bir etkileniyor sizden unutmayın pozitif olun endişeli değil. Kalp atışını ben geçen hafta duyamadım mesela 6. Haftada olmama rağmen endişeleniyorum haftaya duyarız inşallah her vücut bir olmuyor. Çok ciddi anormal bi durum seçmediğiniz sürece endişelenmeyin
ekara Musel cumartesi gözükme durumu biraz ortalama ihtimal bence. Önümüzdeki hafta gitseniz kesin derdim ama gidin siz yinede ama görmezsenizde endişelenmeyin.