Mucizemleben Ben erken gebelik testi alip gun icerisinde o testi yapmistim pozitif ciktiydi eltiminkide oyle erken gebelik testinde cikan digertestlerde cikmiyor bazen o testlerden al istersen eltiminkide gec dollenmeydi
Erkanpasam Kizlar belittilerimide yazmak istedim sabah bulantisi gogus ucu kararmasi bel ve kasik agrilari bas donmesi yani o yondeler gibi insallah piskolojik degildir
Erkanpasam huseynovabahar00 insallah canim bu sabah doktora gittim ultrasonda bakti bisey goremedi adet olucaksin dedi bakalim gun ne gosterecek adetim gecikeli 10 gun oluyo
Deryactn_ Canim benimde 9 gün gecikti adet gördüm skma canını inşallah sanadq bana bizim tüm istiyen herkese Allah nasip eder 😍
Erkanpasam Deryactn_ insallah canim hakkimizda hayirlisi benim hic bukadar gecikmemisti bu yuzden bu kadar umutluyum rabbim nasip ettiyse cikar nasil olsa
Erkanpasam Kizlar bugun doktora gittim burda belirtmeyi unutmusum polikistik overdim bu yuzden bir yil denedik olmadi bu sabah doktor dediki kistler kaybolmus tabi ilac ictim glukofaj bilgisi olan benimle paylasa bilirmi
huseynovabahar00 Erkanpasam kistler kaybolmuşsa tabi ki hamile kala bilirsin başka bir problem yoksa, biraz tedavi görmen yeterli olur bence
Erkanpasam Tabi ki baska problem yok benim 4 yasinda oglum var kolay kalabilmem icin ilac yazi doktor duphaston