Erkanpasam Adetim 2 gun gecikmisken test yaptim silik cizgi cikti ondan sonra birsuru test daha yaptim ilerleyen gunlerde hepsi negativ suan gecikmenin 6 gunu acaba hamilemiyim
Gunayyyy Erkanpasam sonraki testler neqativse demekki ilk test yanliw gostermiw..Allah yardimciniz olsun ne zaman ne olucak bilmiyoruz)
Tucenur Erkanpasam istersen saglık ocagı cok uzaksa emin olmak olmak için evde test yapacaksanız en dogrusu bu hafta bekleyin hafta sonunda yapın erken gebelik testlerin de mutlaka cıkar 1 gün geçmişti 2 çizgide bordo olmustu tam netti
Susam05 Erkanpasam sabah ilk idrarla yaptığım testte ikinci çizgi belli belirsizdi. İnanamayıp akşam tekrarladım testi bu sefer hiç bi şey çıkmamıştı. Bende de geç döllenme ve yumurtlama oldu. Ama günlerce sabah ilk adrarınla yaptıysan pozitif çıkan testte bir hata olmuş olabilir mi?
Busra006 Kan testi yaptırsaydın keşke birsürü test yapmak yerine kesin sonuç öğrenmiş olurdun çoktan canım
Erkanpasam Busra006 dun gittim kapaliydi saglik ocagi evimizede uzak oyuzden akisina biraktim kafami karistiran ilkinin silik olmasi digerleri negativ
Busra006 Erkanpasam çoğu negatifse stresten gecikmiş olabilir adetin, ilk testler bozuk olmadıgı sürece doğru sonucu gösteriyor
Erkanpasam Susam05 evet canim sabah idrarinla ondan sonrakileride sabah idrarinla yaptim ama insallah ilki dogrudur
huseynovabahar00 Erkanpasam Benim yengem en son temmuzda adet olmusdu, adeti gecikdikten sonra 2 kez test yapdi negativ cikdi. 2 aydır adet olmuyor 3 gün önce test yaptı silik çizgi cikdi hemen ultrasona gitti 8 haftalık hamile olduğunu ögrendi😊
ekara Erkanpasam tüm hastanelerin acilleri de gebelik testi yapar ve 1 saate sonuç alırsınız. Emin olmak için kanda bakılması lazım
Erkanpasam ekara canim biliyorum dun esim evdeydi gittik kapali isten ne zaman kalirsa ozaman gidicez
Erkanpasam Busra006 suan tam ortadagim yani adet olmuyorum ama hamilelikte yok 1 yildir ugrasiyoruz bu yuzden biraz ster var tabi
Busra006 Erkanpasam kendini sıkmamanı tavsiye ederim bu konuda çünkü ne kadar üstüne düşersen o kadar olmuyor biraz zamana bırak rahatla strestende uzak dur bi bakmışsın hamilesin canım inşallah nasip eder Rabbim en hayırlı zamanda 🙏🏻