GulendamEsra 39+2 yiz bizde nazlı kızımla. Yalanci sancilarim var gun icinde duzensiz oluyo, 4 gün once 2 cm acilmam var demisti doktor ve uc bes gune dogar demişti bi umut her sancıda evet diyorum geliyo ama 5 dk da bire dusmeyince yok diyorum yine değil. Artik cok zorlanmaya başladım karnim acıyo hareket etmekte yatip kalkmakta zorlaniyorum, kendimi varil gibi hissediyorum😄
Yessimy Gmzeeee 40+2 oldum 41. Hafta da suni vereceğim kendisi gelmezse dedi 😒 ne yalan söyleyeyim suni istemiyorum o kadar yürüyüş egzersiz boşa
Pantone Benimde 38+4 hiç açılmam yok sancım yok oğlanın geleceği yok 😥 başım çok ağrıyor uyuyamıyorum ağrılardan 😓 gece 4den beri ayaktayım.
dvran22 Gmzeeee 40+5 olduk yalancı sancı, nişan, ağrı herhangi bi belirti yok Perşembe 41 haftalık oluyoruz ve suni sancı verecekmis doktor😥😥
Susam05 Gmzeeee bende durmadan squat yapıp duruyorum gelsin artık diye😂yarın çatı kontrolüm var ne olacak bakalım
zynpbtl 38+3 bizim de. Hiç bi belirti yok. 😞 çok yoruldum artık. Geceleri uyuyamıyorum. Gündüzleri oturamıyorum. 😞
Mirayemir Gmzeeee devami olmayinca can sıkıcı oluyo umutlaniyorum saymaya basliyorum 1 saat sonra tik kesiliyo🙈😅
Masal1945 OzgeSrc aynıyız canım benimde kız ve gelmiyor bugün randevum vardı ne sancı ne bi belirti yok
OzgeSrc Masal1945 Benimde persembe varda bu gece cok perisandim migde bulantisi coktu acaba dogum belirtisimi diye kendimi kandirip durdum :/
Mavilianne Yalancı sancı bel ağrısı çatı ağrısı yatakta dönerken bile var. Kasılma da oluyor ama bakalım 🤷🏻♀️ ne zaman gelmek isteyecek inşaAllah çok bekletmez beni. 38. Hafta ♥️