FSCMK Gmzeeee kaşarı yiyemiyorum pek ama muzu zaten tüketiyordum doktora gitmeden de günlük 2 3 taneye yakın yerdim ama ona rağmen kilo almamış fazla ödemden dolayı
irem01 Gmzeeee biz bugün tam 40ı bitirdik ve sancılar başladı gün içinde doğum olur Allahın izniyle 🤲🤲 darısı sizlere kızlar 🥰
irem01 Sevda48 amin canım Allah razı olsun darısı size inşallah 🤲🤲 hiç stres yapmayın dün sabah sizin gibi dert yakınıyordum hicbir belirti yok diye şuan çok yaklaştım çok şükür 😊😊
Gmzeeee YudummBall onlarda haklilar su elden ekmek gölden 😂 acikinca bi mide bulantısı gonderiyorlar yada bi tekme tamm 😂
BeyzaNur_34_53 Gmzeeee Ben de 39 oldum. Hiçç gelesi yok benimkinin de😂 Hafif sancı vurduğunda ordan oraya kendimi atıyorum hiç oturmuyorum duşa giriyorum squat yapıyorum.👊🏻 Ama tık yok bi süre sonra olan sancım da geçiyor💆🏻♀️💆🏻♀️
FerideGiray Ben 38+6 dayım bu zaman hiç mide bulantısı yaşamadım son 1 haftadır bulandım var ve bu gece aşırı çok olmaya başladı sizde neden olabilir yaşayan var mı doktorum normal dedi
Anneyimki FerideGiray herkes doguma yakın bulantı ishal olur yazmışti. Ondan olabilir. Bende 39+2 ama hiç bir belirti yok kusma falan da yok demekki dah var benmmmm
Masal1945 OzgeSrc aynıyız canım benimde kız ve gelmiyor bugün randevum vardı ne sancı ne bi belirti yok
gh2019 38+5 olduk gram sancım yok 🤦🏼♀️ Hani birazcık olsa hafiften 39.haftada doğar diye sevineceğim. Bir hafta bir asır gibi geçiyor. Mesela saat 5 ve ben uyanığım. Çünkü geceler çok zorlanıyorum.
AsenaD Ayy Rabbim hepimize sagsaglim kucaklarimiza almayi nasip etsin evlatlarimizi 🙈 ben 31+1 oldum. karnim acikti da ondan bu saatte ayaktayim🤣 benim oğlan da makat pozisyonmuş🙈 ilk bebeğim olacak daha once bi boş gebelik birde dusuk yasadim. Allaha sukur saglikliyiz ama makat pozisyon olayi biraz uzdu beni😔 ilerki haftalarda döner mi ki oğlusum teyzeleri ??? Bu arada hamişliğim oldukça rahat geçiyor. Geceleri arada kasilma ve karnimda sertlesme oluyor ödemim şişliğim yok . Aşiri Kiloda almadim 5 yada 6 kilo sadece ve bizim oglan iki hafta onden gidiyomus. 19 eyluldeki kontrolumde 1600 küsür dü Sizce nasil ? 😄 hepinize kolayliklar diliyorm 😊