Yoann FSCMK yaaa ama pişman oldum bu postu açtığıma kendimi kötü hissettim şimdi gece gece canınız istedi 😔
Guguk Yoann hiç kötü hissetme herkesin elinde telefon bi sürü yemek sayfası takip ediyor millet. bişe olmaz öyle çok zor bişe de değil sen de zorda kaldın sordun ☺️
FSCMK Yoann yok kuzum önemli değil benim canım bir anda istedi geçti keşke sen yiyebilrsen aşeripte bulupta yiyememek kötü bişey ben anlıyorum seni inşallah sende yersin
Melikeb19 Nuur2001 sivas günlerinde kete katmer çörek patlamış mısır ve peskütan çorbası ikramı yapılacak gerçekten arkadaş ordan alıp yiyebilir çok iyi düşündünüz 🥰
Hilaliko Yoann ben bahcesehırde oturuyorum esım 500 evlerde iş yeri var yarın sabah vereym eşin alsın 😍
Yoann Hilaliko canım eşim yakınlarda çalışmıyor ve izin konusunda sıkıntıları var :( çok isterdim yarin bi yapmayı deniycem eğer olmazsa mutlaka yazarım sana çok teşekkür ederim 😘❤️
Yoann Guguk internetten baktım bulamadım bir sürü çeşit çıkıyor Benim yediğim hangisi onu bile bilmiyorum burada öğrendim içli kete 😍
Hilaliko Yoann tamam cnm haber edersın carsb gunu olmadı anneme gecıcem ordan donusu bırakırım sana ben en kotu ıhtımal ❤️
Guguk Yoann Yani olur öyle şeyler bize de fikir verdin yapar yeriz hepimiz 😃 Sen yine de illa o yediğini düşünme aynı kişiyi bulmadan gitmez. içinden olana aynısı diye besmele çek ye nefsin körelsin yeter 😂
Hilaliko Yoann ❤️❤️❤️ Bizleri biz hamişler anlarız 💪🏼 😄 dedıgım gıbı dene bakdın olmadı bana yarın aksam yaz 😄 carsb sabahtan yanıma alayım bızım erzurum ketemız mesurdur 😍😍
Gizem23 Yoann valla bizim burda komsumuz vardı bi gun tesadüfen bisey sormak icin ugradim onlar da kete yapmışlardı firindan yeni çıkmıştı icine sekerle kavrulmus un koymuslardi deli gibi yemistim ama o zaman hamile degildim hamile kalinca ilk aklima gelen o kadinin yaptığı keteydi ama hicbir zaman kadina gidip de bana yine o keteden yapar misin aserdim diyemedim utandim hep 36 haftalik hamileyim hala o kete aklimda simdi senin postu görünce yine dertlendim insallah bulursun canım 😢
Melikeb19 Nuur2001 bende çok isterdim senelerdir babamın düzenlediği bir program ama hiç katılmak nasip olmadı 😪
Medine_1992 Yoann canım benim buzlukta var ama Erzurum ketesi biraz daha farklı 😪cevrende yapabilecek biri yok mu çok zor değil kete yapımı kıyamam ben hiç aşermedm bundan sonrada olmaz galiba
Nuur2001 Melikeb19 Büyükçekmecede oturuyorum ben eşim hafta da 1 izin yapıyor ne yazıkki beni de tek başıma otobüsle bir yere göndermiyor hamileyim diye 😒 Yoksa oraya gidip erişte almadan olmaz 😂